AHF масло YACCO или MOTUL
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: YACCO или MOTUL ( AHF )
е то я ясно че за нормална кола няма смисъл мисълта ми беше че имат и други синтетики, иначе ще пробвам това VX1000 другия път да го видим 

miti4nia78 написа:и аз се чудих между тези две марки масло кое да избера,и след като прочетох темата,избрах своя избор.ще сложа Яко вх 600, не съм карал с такова масло и след толкова добри мнения за него , ще го пробвам и аз.
Чакайте сега, BX600 или VX600 ????

- ФЕРАРИСТ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
evn написа:miti4nia78 написа:и аз се чудих между тези две марки масло кое да избера,и след като прочетох темата,избрах своя избор.ще сложа Яко вх 600, не съм карал с такова масло и след толкова добри мнения за него , ще го пробвам и аз.
Eдно и също може би е имал впредвид колегата, тва е най - универсалното им масло на Яко, за ежедневка е бомба, 3 семейни коли откакто са коли ги карам с такова.....В тоя клас масла разликите са малки, проблема е че не всички са истински, в турция видях потресаващи неща за маслото.......предпочитам Яко защото рейсинг маслото им е на ниво, и по принцип имат малко ментета......
-
- Автомобил:
- Двигател:
ФЕРАРИСТ написа:Eдно и също може би е имал впредвид колегата, тва е най - универсалното им масло на Яко, за ежедневка е бомба, 3 семейни коли откакто са коли ги карам с такова.....В тоя клас масла разликите са малки, проблема е че не всички са истински, в турция видях потресаващи неща за маслото.......предпочитам Яко защото рейсинг маслото им е на ниво, и по принцип имат малко ментета......
Добре VX600 ежедневно, а какво би казал за VX1000 че мисля да го пробвам на дизелчето

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Jivko7777 написа:
Добре VX600 ежедневно, а какво би казал за VX1000 че мисля да го пробвам на дизелчето
То е подходящо за сватби - сори ма не се сдържах

- ФЕРАРИСТ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Jivko7777 написа:Добре VX600 ежедневно, а какво би казал за VX1000 че мисля да го пробвам на дизелчето
Ако се ръчка повече колата то е за предпочитане......
Rabbit_TDI написа:То е подходящо за сватби - сори ма не се сдържах
А, и за годеж става......

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Е нямате ли си тоалетни , че се изпускате в темата

- miti4nia78
- Автомобил:
- Двигател:
evn написа:miti4nia78 написа:и аз се чудих между тези две марки масло кое да избера,и след като прочетох темата,избрах своя избор.ще сложа Яко вх 600, не съм карал с такова масло и след толкова добри мнения за него , ще го пробвам и аз.
грешката е моя,vx600

miti4nia78 написа:evn написа:miti4nia78 написа:и аз се чудих между тези две марки масло кое да избера,и след като прочетох темата,избрах своя избор.ще сложа Яко вх 600, не съм карал с такова масло и след толкова добри мнения за него , ще го пробвам и аз.
грешката е моя,vx600

- bkunev
- Автомобил:
- Двигател:
Както ви бях писал, смених Мотула с Яко VX500 10W40. Как да кажа разлика не намирам. 1000 км. минах като че ли поутихна. Ама Мотула беше си заминал вече, нормално! Аз карам предимно градско(90%) и то ще си покаже. Чукат ли клапаните значи не е кой знае какво. Поне за мене. Все пак не го пия, колко да е хубаво
Ще видим. Отговаря ли на стандарта проблеми не би трябвало да има...
Поздрави!!!

Поздрави!!!

evn написа:kpuck0o написа:Колега EVN определено няма да сгрешиш,а и ефекта се усеща почти веднага след смяната на маслото.
Ще го сложа непременно и ще споделя мнение.Но трябва да измина още 4000 км до смяна
Сложих маслото и определено има разлика, но като си е по-хладничко времето пак чувам клапаните но МНОГО за малко.Иначе е една идея по-добро от МОТУЛ 4100 Turbolight 10w40.Сега ще видим дали ще го "бута".
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Чукат ти клапаните през юни месец?? Пусни фарове, духалки и авариини светлини и върви да си чуеш обтегача на пистовия ремък 

hooligan_sk написа:Чукат ти клапаните през юни месец?? Пусни фарове, духалки и авариини светлини и върви да си чуеш обтегача на пистовия ремък
Защо при теб такива ли бяха симптомите??
- bkunev
- Автомобил:
- Двигател:
hooligan_sk написа:Чукат ти клапаните през юни месец?? Пусни фарове, духалки и авариини светлини и върви да си чуеш обтегача на пистовия ремък
??
Положението не е много добре колеги.Като смених вискозитета на 5w40 и тази сутрин още повече притропват повдигачи.Незнам какво да очаквам зимата
, ако до тогава не разкарам това масло?
Не ми се вярва да е е от марката а от вискозитета, явно не му харесва на моя AHF 5w40.

Не ми се вярва да е е от марката а от вискозитета, явно не му харесва на моя AHF 5w40.
Върни се в “Дизелови агрегати”