Нужда от помощ! какъв е модела на този двигател ????
-
little_red_devil
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нужда от помощ! какъв е модела на този двигател ????
EV на 100% аз съм с такъв и съм много доволен върви на звяр и ако е добре подържан харчи малко моя сега реве за свещи,капачка,палец и кабели и ми дава 13л.-100км градско като не я жаля много 
- hoax
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: GX
колега Antracid ,какво имаш в предвид за6то да не се занимавам с него , в смисъл има мн по добри мотори , но там вече идват яките окачвания , спирачни системи ... и т.н.
-
little_red_devil
- Автомобил:
- Двигател:
6669 написа:Нямаше ли такъв PF 107 коня ?
да на г1 и е железен мотор.
колега Antracid като собственик на EV не съм съгласен че PB е по добро и като вървеж и като цяло но това си е мое мнение.
извинявам се на колегата че му цапам темата,ако си намислил да го взимаш или вече си го взел само един съвет внимавай с мех.инжекция не давай на всеки да ти я рови много са капризни механичните
- hoax
късно вече мина през моите не опитни ръце , понеже бяхме се заели ние с смяната, но сега е в едни от най-добрите майстори понеже срещнах спънка с ел.инсталацията
амаа много се надявам скоро да излезе на асфалта, а мотора го взех на идеалните пари с всичко което може човек да се сети и е перфе като двигател (дано само правилно съм преценил) 

-
little_red_devil
- Автомобил:
- Двигател:
hoax написа:късно вече мина през моите не опитни ръце , понеже бяхме се заели ние с смяната, но сега е в едни от най-добрите майстори понеже срещнах спънка с ел.инсталациятаамаа много се надявам скоро да излезе на асфалта, а мотора го взех на идеалните пари с всичко което може човек да се сети и е перфе като двигател (дано само правилно съм преценил)
до болка познато колега имах проект г1 с същия мотор и се оказа че са ми набутали мотор с една торба дефекти и проблеми и се отказах от него и го дадох на колегата vencitu от бургас които направи най добре метна друг мотор в коша и сега се радват на една уникална еденица за която още ми е жал че я дадох .
- hoax
абе то мотора уш си е супер , имам гаранция за него , поддържал го е момче фен на марката и което разбира , и след като е пръснал пари да го стегне, става така, че леко го блъскат на два пъти и до там ядосва се и две години по късно мотора идва при мене , маслото му беше ново както и въздушния филтър, абе личи че е карано е любов нали , както му е сменил вс. така малко по късно го заебава 

- Antracid
- Автомобил:
- Двигател:
мотора е хубав колега просто тоя инжекцион е износен наи вероятно вече а е трудно не невазможно да се съживи като е умрял просто савет не сам многознаико да не се почва авеее тиии ала бала имах и двата мотора но PB повече ми хареса има електроника но времето е вече такова тя е навсякаде
и една идея по динамичен и икономичен взе ли си вече матор
и една идея по динамичен и икономичен взе ли си вече матор- hoax
мотора съм го взел от отдавна, и е в коша сега работят по бензиновата система и инсталацията
но много чакане и най-лошото е че колата никога не съм търпял за ден да остане в бокса и сега направо полудявам

- Antracid
- Автомобил:
- Двигател:
хубавите работи казват ставали бавно
цапни някоя снимка да ти е честит и да те слуша 

- Trifon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Antracid написа:мотора е хубав колега просто тоя инжекцион е износен наи вероятно вече а е трудно не невазможно да се съживи като е умрял просто савет не сам многознаико да не се почва авеее тиии ала бала имах и двата мотора но PB повече ми хареса има електроника но времето е вече такова тя е навсякадеи една идея по динамичен и икономичен взе ли си вече матор
Колега, кажи какво може да се износи на този К-Жетроник, както е полумеханика, да знаем за напред да не го купуваме, нали е умрял:)
- Antracid
- Автомобил:
- Двигател:
казах ако е умрял чети малко ся да ти се обяснявам на тебе за дебитомери дюзи и куп рагании по моторя нема стане чеши на тате колата и като си готов пусни си темичка сигурен сам че ше ти се даде отговор и ше знаеш занапред аиде със здраве
- hoax
чакай те сега не спорете за глупости , ще видим какво ще стане като излезе и кое е износено кое не
и ще разтъркване
- hoax
Хайде сега колеги пак помагайте дайте да намерим една инсталация за този двигател,ама да не е рязано нищо ! понеже се оказа , че от моята лекинко липсват две букси и ако не намеря някой от Ловеч или Плевен с такъв двигател да може да ги сравним , ще купувам друга
та на въпроса ако някой има инсталация за този двигател приемам предложения
- Емо Йорданов
- Автомобил: Golf2+ BMW e36
- Двигател: 2.8 VR6 + 328
- Контакти:
Ако е голф 2 1.8 8 клапана има три модела(механична инжекция като на снимката)двигатела ако не се лъжа:
GX-90 коня(като моя)
PF-107 коня
ЕV-112 коня
П.с.:Поздрави и успах с колата
GX-90 коня(като моя)
PF-107 коня
ЕV-112 коня
П.с.:Поздрави и успах с колата

- hoax
Колеги малко не е за вярване но чак сега успях да видя кода на двигателя
GX е моторчето и сега има едно друго въпросче , гледам таблици статистики за валове едно що друго ама тоя GX все го няма
на има ли си друго прозвище ? Понеже ми е нужна абсолютно всякаква информация
на има ли си друго прозвище ? Понеже ми е нужна абсолютно всякаква информацияВърни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”