Колеги, дайте предложения къде да си сменя съединителя (събота-неделя) при някой читав майстор, или ако някой може да го смени да пише, щото е много зле положението Ако може предварително да знам цената Пасата е Б3 1.8 пф 107 к.с. 89г. Съединител съм си намерил.
Става въпрос за София!! Ако е и близо до Слатина
Пишете на ЛС или оставете номер Моят е 0887417353 - Наско
Последна промяна от metalqgata на Пет 02 мар 2012 9:00, променено общо 1 път.
Да ти звънне освен някой майстор да ти предложи да ти смени съединителя, във форума има платена обява с достатъчно кадърни форумни майстори които ще ти свършат работа ,ако склониш да им се обадиш ! Препоръчвам ти Мишо от Герман, момчетата потдържат на приятелката колата много съм доволен !
Ето инфо http://www.vwclub.bg/forum/viewforum.php?f=13 Всеки от нас си е оставил телефон в съответната тема и ще ти свърши работа.Намираш кой работи събота и/или неделя,обаждаш се,записваш си час и отиваш (аз не работя събота и неделя,така че мен ме пропускаш ). После пишеш в тази тема тук и в темата за сервиза му дали си доволен или не (второто е по желание,но тук е добре да напишеш,за да си довършиш започнатата тема).
Събота не работя,не му върша работа на колегата,освен ако може да си отдели 1 ден през седмицата. Иначе мои колеги, които работят в събота, има и те също знаят какво и как да направят Радвам се,че има такова мнение за мен сред вас
Много ви благодаря за всички отзиви Съединителя го смени един колега от форума. Останах много доволен, сега пасата пак е бегачка Колегата се казва Николай и е в София кв.Надежда Работи доста добре и ми го смени на много добра цена. Не му знам клубното име защото не го познавам от клуба, но ще го напиша малко по-късно, ако някой има интерес