можели някои да ми помогне ? желая да сложа дискови спирачки на моя брамбар , предницата ми с бинболтове от каква кола могат да се ползват и как да се монтират за тези дето ги продават оригинални знам но не ми харесва цената
Дискови спирачки как и от каква кола
Дискови спирачки как и от каква кола
Здарвейте
можели някои да ми помогне ? желая да сложа дискови спирачки на моя брамбар , предницата ми с бинболтове от каква кола могат да се ползват и как да се монтират за тези дето ги продават оригинални знам но не ми харесва цената
- batbobo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
porsche
Чувал съм че и от Порше стават доста части
Това което си мисля Аз но не съм проверявал дали главините на голфа са еднакви с тези на VW1303 все пак всеки си мисли за колата нали
не ми се разглобява тамън почнах да сглобявам а идва и гаден сезон и не ми се ходи повече пеш
Ако някой има главини и ги сравни с тези на голф 2 може би ти се решава проблема както и на доста от НАС
И Аз скоро питах за същото и това което един колега отговори беше няколко снимки на една костенурка на която собственика не се знае кой е. Той май е единствения за когото знам че е правил такова нещо
ето и линк даден от колегата:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=58924
Това което си мисля Аз но не съм проверявал дали главините на голфа са еднакви с тези на VW1303 все пак всеки си мисли за колата нали
не ми се разглобява тамън почнах да сглобявам а идва и гаден сезон и не ми се ходи повече пеш
Ако някой има главини и ги сравни с тези на голф 2 може би ти се решава проблема както и на доста от НАС
И Аз скоро питах за същото и това което един колега отговори беше няколко снимки на една костенурка на която собственика не се знае кой е. Той май е единствения за когото знам че е правил такова нещо
ето и линк даден от колегата:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=58924
- kyky
- Автомобил: 1983 Volkswagen Golf 1 GTD
- Двигател: 1.6TD - CY 1588cc 51kW 68PS
- Контакти:
...
Последна промяна от kyky на Нед 09 май 2010 2:59, променено общо 1 път.
-
yagoda
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз карам бръмбар 1968 с дискови спирачки отпред - така си е произведена. Виждал съм два вида спирачни апарати които се слагат и двата бяха АТЕ - аз мойта кола като я купих на едното колело беше един а на другото друг, та трябваше да търся още един еднакъв.
Четох в една статия че спирачните апарати от Талбот Хоризонт
http://www.abc.es/informacion/coche/ima ... rizont.jpg
стават без никакво преправяне, не съм сигурен за главините и дисковете.
За дискови спирачки отзад намерих това
http://www.airsouls.com/how-tos/rear_discs.htm
Ако още нещо мога да помогна съм насреща
Четох в една статия че спирачните апарати от Талбот Хоризонт
http://www.abc.es/informacion/coche/ima ... rizont.jpg
стават без никакво преправяне, не съм сигурен за главините и дисковете.
За дискови спирачки отзад намерих това
http://www.airsouls.com/how-tos/rear_discs.htm
Ако още нещо мога да помогна съм насреща
- batbobo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
audi
До колкото съм чувал шенкелните болтове на ауди А4 са еднакви с тези на по-старите костенурки така че е много възможно да пасне.
Разходи се до някоя морга и дано да стане ако стане ще споделиш че и аз трябва да се науча да спирам.
Тук във форума има толкова по-компетентни хора, които обаче не казват нищо
Хайде със здраве и дано да се развие темата че мен също много ме интересува
Разходи се до някоя морга и дано да стане ако стане ще споделиш че и аз трябва да се науча да спирам.
Тук във форума има толкова по-компетентни хора, които обаче не казват нищо
Хайде със здраве и дано да се развие темата че мен също много ме интересува
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не, че съм от компетентните по окачването, но да си кажа, че дисковите спирачки не спират по-допбре от барабанните, а просто загряват по-трудно и се охлаждат по-добре, иначе от кавото и да се сложат се ще се напаснат, по големия проблем ще бъде в настройките на съотношението предни-задни, което ако не е оптималното си е сериозен проблем, особенно при спиране в завой. Така, че за кола която не се кара постоянно с 150-200км/ч, не ходи на състезания или не се спуска по големите проходи на страната често - не знам дали има смисъл, аз бих си сложил единственно за красота и евентуално да мога да вкарам джантата по-навътре. 
Re: audi
[quote="batbobo"]До колкото съм чувал шенкелните болтове на ауди А4 са еднакви с тези на по-старите костенурки така че е много възможно да пасне.
да но на бинболтове ми трябват
да но на бинболтове ми трябват
- dunhill1680
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми са фабрични дисковите спирачки.... не съм виждал други такива, видях че стават 1:1 от порше 928 в интернет. Мойто дзвер е бразилско 1970 г. Дисковете ми са огромни и са 1 елемент с главата (не се сменят отделно) на 15 цоловите джанти има около 1 см луфт м-у диска и джантата. Видях при куртев такива главини, търкаляха му се из частите в двора
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- dunhill1680
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Air Cooled & Boxer”