Бихте ли споделили каква е процедурата с предния капак?
Гледам продават решетки с приставка за запълване на изрязаното...другия вариант явно е с заваряване на ламаринка на капака...боядисване....обяснете?

Решетка без емблема Golf IV
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bodil4o
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Решетка без емблема Golf IV
Заваряне на парче да запълни мястото, то се изглажда с шлайф, после кит, шкурене, грундиране, боя и лак.
- delian1978
- Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
- Двигател: ALH 1999
Аз си купих такава решетка с две приставки-за капака и за бронята,които си ги пръснах в цвета на колата.На бронята само се щрака,а на капака се хваща с две винтчета,които ги имаше в комплекта и ако ти се прииска пак оригиналната решетка ги махаш и всичко си е по старо му.Ако го завариш капака после е филм с махането.
Има две различни модела решеТки за случая:
1 - решеТката е с две приставки, едната е за капака, едната за бронята
2 - решеТката е с една приставка, тя е за капака. Дупката в бронята се покрива от първото ребро на решеТката.
Това го осъзнах след експерименти на свой гръб.
"Ако ти изгладя капака с едно парче ламарина, след две години ще се наложи да си търсиш друг" - това са думите на тенекеджията който ми монтира решеТката.
Моята е от тоя тип с двете приставки, връщането към оригиналния вид става за 10 минути. Ако си изгладиш капака връщането към оригинален вид обезателно минава през нов капак.
1 - решеТката е с две приставки, едната е за капака, едната за бронята
2 - решеТката е с една приставка, тя е за капака. Дупката в бронята се покрива от първото ребро на решеТката.
Това го осъзнах след експерименти на свой гръб.
"Ако ти изгладя капака с едно парче ламарина, след две години ще се наложи да си търсиш друг" - това са думите на тенекеджията който ми монтира решеТката.
Моята е от тоя тип с двете приставки, връщането към оригиналния вид става за 10 минути. Ако си изгладиш капака връщането към оригинален вид обезателно минава през нов капак.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Даскалче завари си на капака парче.
С решетките дето запълват празнината ми се струва грозно
С решетките дето запълват празнината ми се струва грозно

- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
ето как е станало при мене
http://ivankov1313.snimka.bg/tuning/rt.658626.26516099.big
http://ivankov1313.snimka.bg/tuning/rt.658626.26516099.big
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
купувач си решетка без емблема с две приставки, едната е за капака, едната за бронята
тази за капака си слагаш на капака с винчета а тая за бронята я изхвърляш.
сваляш си предната броня и я носиш на тия дето лепят брони и им казваш да ти изравнят бронята.
караш колата на бояджия и той си знае малко кит на капака и боя,решетката боя и бронята малко кит и боя и си готов
тази за капака си слагаш на капака с винчета а тая за бронята я изхвърляш.
сваляш си предната броня и я носиш на тия дето лепят брони и им казваш да ти изравнят бронята.
караш колата на бояджия и той си знае малко кит на капака и боя,решетката боя и бронята малко кит и боя и си готов