Като се махне, вероятно ще е доста безинтересно

еее стига ве ,споко как няма да я вземе той си знае още от началото на сезонаACCELERATOR написа:Шуми си е най-великия, дори и да не вземе титлата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като се махне, вероятно ще е доста безинтересно
Tyan написа:Щото Шуми не е правил това
musura написа:Tyan написа:Щото Шуми не е правил това
точно защото е правил цитирам колегата над моето мнениеЗащото като го направи ферари - "Ауууу ужас, този некадърник МШ пак му подариха победата!" Обаче, когато това се случва в друг отбор с други пилоти - "Няма проблем, то си е нормално да има отборна тактика, нали затова е отбор".
Ако накажат Шумахер за нещо - това винаги е справедливо. Когато накажат Алонсо - той оревава орталъка по всички медии, че ФИА подпира Ферари, че шампионата е нагласен и т.н.
Много рев и много плач, а да сте чили Шуми или някой от Ферари да плаче, колко е нечестно, че ги наказват за нещо? Приемат мъжки реалността и дават напред. Затова ме кефят. Защото в Унгария като се видя каква огромна разлика има на мокро между Рено и Ферари всички моментално отписаха Шумахер като бита карта ... Обаче старото куче си знае неговото и сега Алонсо както много говореше, че не го е страх и бла бла бла, нещо на последната пресконференция взе да се умилква на МШ, че видите ли, бил мнооогоо добър ... Но това е подир дъжд качулка, защото цял сезон плю и рева и сега изведнъж великия Алонсо се оказва с по-малко победи от "парашутиста" Шумахер и този път всички хора, даже и тези които не харесват Михаел, са свидетели, че няма нищо нагласено, че пича си извоюва всичко до сега с перфектни умения и майсторлък ...
Когато фактите говорят и боговете мълчат, а МШ има 91 победи от по-малко от 300 старта. Като го направи някой друг, ще го призная за по-велик! Всеки може да е блестящ в някой момент. Като се замисля сега, и Барикело и Еди Ървайн и Хил и останалите са имали своя звезден миг, но чичо ви Шуми е 15 години на върха - цялата му кариера е един безкраен звезден миг!
Tyan написа:Абе ако ще да пърди със свръхзвукова скорост у главата е ръб и не ме кефи
Алонсо написа:След загубата в състезанието в Китай испанецът бе силно разочарован и шансовете му за първото място не изглеждат много добри след като заедно с германеца имат по 116 точки.
Пред вестник "Ас" той директно обвини отбора, че му пречи да спечели световната титла. Заради провал в стратегията испанецът завърши втори след Шумахер.
"Те не ми помагат толкова, колкото могат. Искаха да завършим втори и трети, защото не искат да взема №1 в друг отбор" заяви недоволен Алонсо, който от следващата година ще премине в Макларън.
Още преди няколко седмици се появиха слухове за конфликт между него и отбора, когато стана ясно, че той ще пропусне много важните тестове на пистата Херес и някои намекнаха. Твърдеше се, че тимът не иска Алонсо да знае подробностите по новия автомобил за следващата година, които може да разкрие на Макларън. Тогава скандалът бе замазан с контузия на пилота, която му попречила да кара.
"Само няколко от екипа бяха разочаровани след състезанието. Други бяха щастливи, тъй като със сигурност титлата при контструкторите е много по-важна за тях, отколкото тази при пилотите" добави той.
http://sportal.bg/article/?ID=23994 написа:Един от говорителите на отбора на Рено напълно отрече появилите се вчера твърдения, че Фернандо Алонсо е в конфликт с тима. Както е известно, вчера испанецът обвини екипа си в саботаж, но днес французите обясниха, че отбора застава на 100% процента зад него и ще го подкрепя до край за световната титла при пилотите.
“Не знам какво Алонсо има предвид с думите си от вчера, но според мен той просто е бил много изнервен заради изпуснатата толкова леко победа в Китай”, заяви говорителят на Рено. “Можеше да дръпне още в класирането, но глупави грешки го изравниха по точки с Михаел Шумахер. Не не сме 100% зад Алонсо в Япония. Ние сме 150% зад него”, допълни той.
След като нападна собствения си отбор, световният шампион във Формула 1 за 2005 година, Фернандо Алонсо (Рено) разкритикува и съотборника си Джанкарло Физикела за поведението си миналата неделя в състезанието на пистата “Шанхай” в Китай. Преди два дни спортният директор на Ферари Жан Тод се заяде с Рено и обвини французите, че Алонсо и Физико са блокирали Михаел Шумахер в средата на надпреварата. Няколко тура след това Джанкарло изпревари по-бавния Алонсо, но ибериецът недоволства от този факт.
“При подобна ситуация във Ферари, не съм сигурен, че Шумахер щеше да пусне Маса пред себе си, дори ако бразилецът беше по-бърз”, коментира Алонсо.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 37 госта