Галерия с шлемовете на всички пилоти от Формула 1 - 2012
The^Maniac написа:Колеги, на някой дали му стана ясно къде ще може да се гледа Ф1 тази година по телевизията? Само по ТВ+ ли ще се предава пряко?
Тези, които не сме на Булсатком явно ще трябва да чакаме да излезне на торент и тогава да я гледаме.....
escrime написа:Интересно...![]()
Лотус се бръкнаха много пари за Уедения и сега трябва да избиват с гръмки обиколки по време на тестовете.![]()
Ферари изглежда не са съвсем на ясно със собствените си възможности, но ако извъртят нещо в стил ала-Макларън 2011, може тия прогнози да са доста безсмислени.
Все ми се струва, че Лотус ще са малко по-долу, а Ферари малко по-горе. Мисля си също, че Мерцедес ще започнат да "крадат" подиуми от водещите тази година.
Изобщо е тотална каша и не виждам много сми от чоплене на информация от тестовете.
escrime написа:Платил ли си поръчката, че при него който плати...
Да не казвам, че някои фенове ще се сърдят...
Ludia написа:Инфото от тия тестове - резултати и коментари на пилоти са абсолютно безсмислени. Никой няма да каже истинското състояние на колата. Аз ще изчакам първия, дори 2-3-ти старт, за да си позволя да си създам мнение относно бързината и надеждността на който и да било...
Ludia написа::arrow:Ludia написа:Инфото от тия тестове - резултати и коментари на пилоти са абсолютно безсмислени. Никой няма да каже истинското състояние на колата. Аз ще изчакам първия, дори 2-3-ти старт, за да си позволя да си създам мнение относно бързината и надеждността на който и да било...
А иначе кво правим с откриването на сезона ? Ще се съберем ли някъде ?
escrime написа:Изобщо е тотална каша и не виждам много сми от чоплене на информация от тестовете.
Vettel написа:escrime написа:Изобщо е тотална каша и не виждам много сми от чоплене на информация от тестовете.
Тогава как миналата година по стинтовете разбра, че лимонадите са най-бързи![]()
Думите ти бяха нещо от сорта: Приятелю, то в Барселона се видя, че (не се сещам как ги нарече) ще са най-добри. Времената им в стинтовете бяха по-добри от останалите...
Е сега що да не може да се правят така изводите?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта