Golf 4 vs. Audi A3
- Escap3
- Автомобил: 280hp TDI
- Двигател: 1Z
Re: Golf 4 vs. Audi A3
хаха колеги защо сравнявате салона който е на квадратчета с рекарото, а не го сравните с тоя на голфа дето е като на ауди 80
И аудито има дълбоко рекаро направено от много приятен материал, среща се редовно при новия фейс, а не виждам какво му е грозното на таблото, не знам всеки си има вкус, самата форма на таблото при А3 ми харесва повече, подсветките и климатроника при Г4 пък са по-добри, въпрос на вкус е всичко, за мен А3 е стъпка пред Г4, Въпреки това и мен Голфа ми харесва повече но за качество на изработка съм за А3, няма да си кривя душата...

-
- Автомобил:
- Двигател:
вий луди ли сте ве?естествено че аудито е по-добро и като интериор и екстериор.ко да сравняваме дърти кенефи..........просто погледнете колко струва ново а3 и нов голф6 и се замислете що разликата е такава 

- hayabusa_gsxr
- Автомобил: Opel Vectra B
- Двигател: X20XEV
Не става въпрос за новите модели голф и А3 колега...всеки си има вкус.
-
- Автомобил:
- Двигател:
hayabusa_gsxr написа:Не става въпрос за новите модели голф и А3 колега...всеки си има вкус.
така е.ноооооооо фактите говорят.карай един месец голф и един месец а3 и кажи кое ти е харесало повече.в аудито се усеща едно чуство за сигурност самите материали в интериора излъчват солидност.бе незнам--секи да кара кото си иска.
На мен ми харесва много повече Аудито, но това едва ли има значение.И на външен вид и откъм интериор.Ако трябваше да избирам бих избрал А3, особено фейслифта ( не знам от коя година е .. ) с кристалните стопове! + това всички карат голф - малко е банално.. не се обиждайте колеги, ама си е истина.
- joro^
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата попита конкретно за поддръжката, а не коя е с по -добър интериор и прочие, излишно е дискутирането, всеки си има вкус,ако автора пусне темата при брачедите от АКБ, да не мислите,че ще кажат ,че голфа е по- добър, както тука повечето казвате,всеки си хвали своето както се казва

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ludiq написа:Zinoto написа:hooligan_sk написа::shock Сравнява се голф3 с голф4 и А3, обясняват ми за сектантство при 2 модела на които само емблемата им е различна... на всичкото отгоре едното било по-широко от друготоСлед първите няколко мнения всичко е излишни глупости за триене
В такъв случай се запознай по-обстойно с Ауди А3, доста са еднакви, но различията не се изчерпват само с емблемата. Сигурно от ембелемата идва разликата в коефициента на въздушно съпротивление, което се отразява дори и на разхода на гориво по технически данни! Забелязва се само едно нещо в тази тема - тези, които имат Голф се опитват да избият комплекса си и се опитват да го изкарат 1:1 с аудито, освен емблемата /още не се е появил някой, който да каже, че и емблемата е почти същата ама има време/. Като са си купували колите не са им стигнали парите за Ауди А3 със същия мотор и обурудване и са се примирили с голфчето. Забелязвам една тенденция още преди да карам автомобил от ВАГ групата, който кара фолксваген и е доволен после минава на ауди, това в 90% от случаите на моите наблюдения.
Много глупости написа в един пост...
А3 ката е пълно дърво от към интериор спрямо голфа независимо какво караме ние или ти!
А това,че а3 е по скъпа от голф със същия мотор пак е пълна глупост.
По-добре ходи давай акъл за ГНП-та...
...ама нещо там не си толкова щедър от към писанки...
А мацките не се кефят на кенефи за по 5000лв а на други неща.
Ти наистина оправдаваш аватара си - Лудия

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
За съжаление голфа е доста по-масов и повечето бройки са зверски изтъркани и оакани... за това повечето хора остават с впечатление че модела е тип лагерна количка подобно на Г3... което няма как да е по-грешно. Има сериозни анализи върху А3 и голф4, само напишете нещо в гугъл. Общия извод е че има пълен паритет по отношение на качеството. А таблото в аудито по дизайн наистина прилича на Астра Ф и корса Б 
ПП: Пишат хора с мк3 които са се качвали на А3 и им се е сторило космически кораб спрямо тяхната си кола(което е точно така). И си мислят че голф 4 е нещо като тяхната кола(защото е голф) и си правят извода че трябва аудито да е по-добро... да ама не

ПП: Пишат хора с мк3 които са се качвали на А3 и им се е сторило космически кораб спрямо тяхната си кола(което е точно така). И си мислят че голф 4 е нещо като тяхната кола(защото е голф) и си правят извода че трябва аудито да е по-добро... да ама не

- rocky
- Автомобил:
- Двигател:
hooligan_sk написа:За съжаление голфа е доста по-масов и повечето бройки са зверски изтъркани и оакани... за това повечето хора остават с впечатление че модела е тип лагерна количка подобно на Г3... което няма как да е по-грешно. Има сериозни анализи върху А3 и голф4, само напишете нещо в гугъл. Общия извод е че има пълен паритет по отношение на качеството. А таблото в аудито по дизайн наистина прилича на Астра Ф и корса Б

УАУ като гледам, А3-ката пращи от комфорт и стил, и шумоизолираност.
Това Ауди не нищо повече от един заоблен Голф с емблема на Ауди. И двата автомобила вътре са еднакво пластмасови.
Това Ауди не нищо повече от един заоблен Голф с емблема на Ауди. И двата автомобила вътре са еднакво пластмасови.
- Escap3
hooligan_sk написа:ПП: Пишат хора с мк3 които са се качвали на А3 и им се е сторило космически кораб спрямо тяхната си кола(което е точно така). И си мислят че голф 4 е нещо като тяхната кола(защото е голф) и си правят извода че трябва аудито да е по-добро... да ама не
Да бе ние с МК3 не сме се качвали в А3 и голф 4, то по добре да пишат хора с МК3 поне нито имат Г4 нито А3, а вие тука с Г4 си хвалите вашето, е много ясно моето е най-хубаво

morfei1 написа:УАУ като гледам, А3-ката пращи от комфорт и стил, и шумоизолираност.
А голфа да речеш грам не е заоблен

Аз съм виждал и разглабял от части и 2те коли, затова си казвам мнението, ама спирам да споря то кой кво си е наумил не може да му се избие от главата...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Escap3 написа:
Аз съм виждал и разглабял от части и 2те коли, затова си казвам мнението, ама спирам да споря то кой кво си е наумил не може да му се избие от главата...
От чисто любопитство искам да попитам. Разкажи малко по-подробно за тия разлики. В какво се състоят те. Не приемай мнението ми за заяждане, питам защото наистина би ми било интересно да разбера

Празни приказки и нищо конкретно.... той бил разглабял. Таблото ли му е по качествено, мокета ли му е по-качествен, дръжки, плафони, волан, тапицерия, кори на вратите, средна конзола, кое точно в тази кола оправдава по-високата и цена? В какво точно се състои изолацията, махнахме му тавана и корите, няква специална изолация не видях?
Аз съм я карал колата и си е един чист Голф с емблема на Ауди. За ходова част няма въбоще да говоря щот там всичкото е пълг енд плей едно към едно. Моторите също, с леки изключения в предлаганата гама
Още ми е чудно от къде го вади тоя комфорт аудито
Аз съм я карал колата и си е един чист Голф с емблема на Ауди. За ходова част няма въбоще да говоря щот там всичкото е пълг енд плей едно към едно. Моторите също, с леки изключения в предлаганата гама

Още ми е чудно от къде го вади тоя комфорт аудито
Последна промяна от morfei1 на Нед 04 мар 2012 17:04, променено общо 1 път.
- Escap3
Никъде! ГОЛФА Е ПО-ДОБЪР! айде с здраве
Върни се в “Дизелови агрегати”