Corrado VR6
- Vw_polo_16v
- Автомобил: VW Polo 6n Seat ibiza 1.8T
- Двигател: AFH 1996 AQX 2000
Re: corRrado vr6 - началото:) 5str
Не мога да разбера какви хора сте!! Защо всяка тема трябва да е спор за нещо. Както някои хора казват: Подмини темата, не пиши в нея или цъкни на бутона "Излез", не са прави. Както човека, който не харесва колата и изразява мнение, така и други хора могат да изразят без да се контрират веднага. Добре, на колегата не му харесва колата--- ТЪПО ама винаги е така "всеки си има мнение, и е свободен да го изказва". Единствения обиден(ако има такъв) трябва да е автора(въпреки че не виждам за какво трябва да е).
- GTI 16V ABF
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
Еи няма начин някой ако не съсипе темата майкаму стара
До този разбирача дето критикува на колегата корадото мога да му кажа да изчака да види крайния резултат и тогаша да пише глупости.

До този разбирача дето критикува на колегата корадото мога да му кажа да изчака да види крайния резултат и тогаша да пише глупости.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Предлагам за всички дружно един жълт картон.
Който познава Кирчо ще спре да пише в знак на уважение към труда му, а на останалите много ви здраве.....
Само да ви кажа, че такава кола се възстановява в пъти по-трудно от 1,8 моно или 2,0, първо щото няма части и второ защото е доста по-скъпо.
Другото са празни приказки.

Който познава Кирчо ще спре да пише в знак на уважение към труда му, а на останалите много ви здраве.....
Само да ви кажа, че такава кола се възстановява в пъти по-трудно от 1,8 моно или 2,0, първо щото няма части и второ защото е доста по-скъпо.
Другото са празни приказки.

Мен много ме кефи корадото.И голфа беше готин (предишната му кола).Чудех му се как я кара вобще толкова ниска
На плевенския колега мога да му дам съвет да си гледа в собствената купичка и ако не му харесва колата поне да не плюе, а да си замълчи. Гледам на една от снимките калника е посмачкан... много кофти 

- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Спокойно бе
Колата е изгнила и зле на външен вид , не го отричам , въобще и нямам намерение да я правя някъв лъскач и т.н.
Колата я взех само и единствено заради двигателя и който скоро смятам да стане турбо , и да си давам газ
Да предните 2 калника са за смена , за смена е и дясната врата ... всичко с времето си , уважавам мненията ви
Предпочитам да има напукан кит ,от колкото да лопат тампони и да е масленик под капака
Имам идей да се боядише същия цвят като голфа и да се изкърпи , нищо ама нищо повече , като се има напредвид че съм безработен от няколко месеца мисля че добре се развиват работите ..
Не може да се харесва на всички , на мен ми харесва това е , просто от нищо става нещо
Пп колега kiko_pl , разбирам да си направил нещо повече от мен , да се присмиваш , не ми се говори ...

Колата я взех само и единствено заради двигателя и който скоро смятам да стане турбо , и да си давам газ

Да предните 2 калника са за смена , за смена е и дясната врата ... всичко с времето си , уважавам мненията ви

Предпочитам да има напукан кит ,от колкото да лопат тампони и да е масленик под капака

Имам идей да се боядише същия цвят като голфа и да се изкърпи , нищо ама нищо повече , като се има напредвид че съм безработен от няколко месеца мисля че добре се развиват работите ..
Не може да се харесва на всички , на мен ми харесва това е , просто от нищо става нещо

Пп колега kiko_pl , разбирам да си направил нещо повече от мен , да се присмиваш , не ми се говори ...
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Всички знаем, че такива подобни мнения немогат да спрат прогреса 
Успех със радото
и аз лично се надявам да имаш възможшност да го оставиш на децата си !!!

Успех със радото

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата kiko_pl с тея крайни изказвания ми прилича на някой,но не мога да се сетя на кой.
До някъде има право,казва това което вижда.Всеки има право на мнение независимо положително или отрицателно е то.Всеки пуснал тема за колата си в раздела трябва да е наясно с това.
За баче Кирчо няма какво да кажа,който го познава знае за какъв човек става на въпрос. 

- kiko_pl
- Автомобил:
- Двигател:
Кое от това което казах не е истина?
- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
еиии така със светли джанти е направо уникат много манияшка машина браво колега

- chochov_w
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: гти
маняшка кола 

-
- Автомобил: Corrado
- Двигател: KR-1991
kiko_pl като си такъв перфекционист защо четеш темите в този форум. Регни се във Вортекса и толкова. Ако имаш критика, то нека тя да е градивна. Нали трябва да си помагаме? На никой не му е приятно да му обиждат колата.
Успех с класиката. Най-якото купе на VW от тази ера с най якия мотор.
Успех с класиката. Най-якото купе на VW от тази ера с най якия мотор.

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Много злоба в тая последната снимка 

- Black Demon
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: 1.8T AUM 2002
Re: Corrado VR6 - началото:)
На тая последната снимка ша апи асфалта и ша го фърля настрани 

- polski-grizach
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Corrado VR6 - началото:)
Много радва този модел на фолксваген!Продължавай да работиш по него.И не забравяй да не си водиш сметка каво ти е коствало,важното е да ти харесва на теб!!!