Избран е Белия екип!!!вече си играем с него :)
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
Днес звънях на представителя на Асикс, откъдето поръчахме екипите и ми казаха, че щели да пристигнат другата седмица
Малко ме изнерви факта, че ми заяви, че сме ги били поръчали миналата седмица, а всъщност това стана(както се вижда от темата на 03.10). Съжалявам за забавянето, но наистина се надявам да пристигнат поне другата седмица, защото ми писна от мотаене...

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
Тъкмо се връщам от Асикс... Вместо да се зарадваме от добра новина - още повече ми се скапа настроението
Говорих с управителя, при когото поръчахме екипите и той каза, че екипите били поръчани, но от Италия в момента отказвали да пращат нещо различно от екипировката на националния ни отбор по волейбол, който щял да заминава скоро на световно първенство и имало голяма вероятност екипите да пристигнат чак на 07.11... Въпреки това ми каза да звънна на 31.10 за всеки случай да проверя дали все пак са пристигнали...
П.П. Също така каза, че няма проблем да върне капарото, ако искаме... От което според мен няма смисъл, защото на мен лично не ми се занимава пак отначало с цялата галимация

П.П. Също така каза, че няма проблем да върне капарото, ако искаме... От което според мен няма смисъл, защото на мен лично не ми се занимава пак отначало с цялата галимация

bomini написа:Тъкмо се връщам от Асикс... Вместо да се зарадваме от добра новина - още повече ми се скапа настроениетоГоворих с управителя, при когото поръчахме екипите и той каза, че екипите били поръчани, но от Италия в момента отказвали да пращат нещо различно от екипировката на националния ни отбор по волейбол, който щял да заминава скоро на световно първенство и имало голяма вероятност екипите да пристигнат чак на 07.11... Въпреки това ми каза да звънна на 31.10 за всеки случай да проверя дали все пак са пристигнали...
И ти си прав. Аз само да подхвърля, че първия ни мач (с/у дата.бг), преди нас играха Еврофутбол - 1 АЕГ. Дочух, че за 35 лв или нещо от сорта 1 АЕГ са си купили UMBRO екипи с щампа. Ако искате да проучим въпроса. Аз сега ще погледна в тяхния форум дали има нещо по върпоса.