от няколко месеца съм се замислил да си вградя биксенонови лупи на личният си автомобил - голф 2 - но все не ми остава никакво време

Толкова много съм продал и поставил на колеги от форума, приятели че най на края дойде и реда на моята кола.
Понеже не искам да заменям оребрениете стъкла на фаровете, въпреки че имам богат избор от много модели кристални фарове на склад реших да направя нещо по не стандартно и различно което ще запази до някъде оригиналната визия на колата и нейните фарове.
Бях повлиян от кола на която видях снимка в интернет преди доста време,
на нея имаше вградени биксенонови лупи на рефлекторни фарове с оребрено стъкло.
Направи ми впечатление обаче че на стъклото е премахнато оребрението само в диаметъра на лупата и е запазен хромирания рефлектор - не е боядисан.
така се запазва до някъде според мен оригиналната визия на автомобила.
това е снимката от която бях повлиян
а това е началото на вграждането на лупите в моята кола
поради факта че фаровете на голф 2 са плитки и разстоянието между стъклото на фара и фасунката на рефлектора не е достатъчно за поставянето на лупата ще трябва доста да се преправи фара.
ето няколко снимки на лупите стъклата и горе долу как ще седят като визия
снимките на рефлекторите са примерни със стари рефлектори
за самото вграждане което вече е в процес ще се използват нови рефлектори за да е добър хрома от вътре поради факта че няма да се боядисват в черно от вътре рефлекторите както казах по горе в темата
ето и снимките
още снимки за това как се вграждат лупите ще има в процеса на работа
и крайният резултат разбира се

най вероятно при моята денонощна заетост този процес ще отнеме около 10дни.