KR - неще да гасне

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
moreg
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: KR
Контакти:

Re: KR - неще да гасне

Мнениеот moreg » Пон 05 мар 2012 15:44

radotom написа:
moreg написа:...но да пишеш че едно ново оригинално реле струва от порядъка на 5/10 лв. е смешно,...

Поне при мен, когато си търсех реле 99 за чистачките, се напъхах в една морга, оня извади 3 кашона с релета и вика 'Рови да си намериш. Всяко е по 5лв' :dontknow:

Така е знам, релетата са дребна работа въпроса е че когато вземеш употребявано е малко до късмет може да ти работи и 10 години може и 10 дни, :roll: ще го оправя важното е че разбрах откъде идва проблема :!:

Потребителски аватар
cheatereye
Автомобил: VW Golf III 1.6
Двигател: AEA 1995

Мнениеот cheatereye » Пон 05 мар 2012 15:46

Някъде да съм писал Оригинално на VW :не: А и всеки според парите, нали така 8) Аз ти давам пример, ти ако искаш ме послушай.

Потребителски аватар
moreg
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: KR
Контакти:

Мнениеот moreg » Пон 05 мар 2012 15:50

cheatereye написа:Някъде да съм писал Оригинално на VW :не: А и всеки според парите, нали така 8) Аз ти давам пример, ти ако искаш ме послушай.

Еми то ако не е оригинално, аз никога няма да го взема, защото тука става въпрос за Път а пътя си е сериозна работа за да се прави риска с алтернативните части, незнам дали те е оставяла кола на пътя? за да усетиш каква е тръпката, но ти казвам от опит, че не е приятна и е свързана с много нерви и финанси, иначе мерси за мненията ти!

Потребителски аватар
cheatereye
Автомобил: VW Golf III 1.6
Двигател: AEA 1995

Мнениеот cheatereye » Пон 05 мар 2012 15:54

Оставяла ме е на пътя и са ме дърпали по 50-60 км. ,в края на Януари пак ме остави на пътя... машина е все пак, но човек не може да знае, кога и къде ще се случи. Радвам се, че поне откри повредата :applause:
:beer

Потребителски аватар
Cypariss
Автомобил: VW GOLF II
Двигател: GU

Мнениеот Cypariss » Съб 25 авг 2012 20:50

колеги, гледам че темата е от март месец, ама все пак искам да пиша, имам същия проблем с ключа и го правеше мн рядко, при което 1 ден ми нагоря бушона за фаровете и реших да търся причината, докато я търся взех че свалях релетата 1 по 1 и да ги поогледам и в случая ремонтирах реле номер 65, което за помпата ми и тогава колата реши вече да не гасне от ключа, кво правим, махнах релето всичко ток и жица, колата си върви, пали и всичко му, нз какво да правя, искам да намеря здраво реле, за да видя дали ще продължи този проблем, но все пак не ми се дават 60 лева за да правя опити.

Въпроса ми е как колата и помпата ми работят без това реле ? ? ?
И въпроса ми е какво е действието на това реле, освен при палене ?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”