харесах си едни джанти - 16" 7.5J Борбет RS T17 но не съм сигурен дали ще станат на Голф 3 ABD. Със оригиналното окачване съм си.
Някакви идеи?

mileff написа:В книжката на Голф-а за размери са посочени max 195/....
дали 205 ще влязат
zemon_CA9977AA написа:аз в момента съм 16-ки 205/45/16 размер и по отношение да ли ще станат няма никакъв проблем,но както каза колегата разхоха се повишава,та дори се съм го свалил ниско долу с червени пружини лекично ни опират като се засиля по неравен път,но пък в завойте не мърда
DOHC написа:zemon_CA9977AA написа:аз в момента съм 16-ки 205/45/16 размер и по отношение да ли ще станат няма никакъв проблем,но както каза колегата разхоха се повишава,та дори се съм го свалил ниско долу с червени пружини лекично ни опират като се засиля по неравен път,но пък в завойте не мърда
Колко J са ти джантите?
mileff написа:DOHC написа:zemon_CA9977AA написа:аз в момента съм 16-ки 205/45/16 размер и по отношение да ли ще станат няма никакъв проблем,но както каза колегата разхоха се повишава,та дори се съм го свалил ниско долу с червени пружини лекично ни опират като се засиля по неравен път,но пък в завойте не мърда
Колко J са ти джантите?
Ако са 7.5 направо ги взимам тези които съм ги харесал![]()
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 88 госта