MiME_LuDiO написа:Аз имам МК4 R32 не е лично моя на чичо ми е ама сега е в мен![]()
MiME_LuDiO написа:Аз имам МК4 R32 не е лично моя на чичо ми е ама сега е в мен![]()
s5501na написа:MiME_LuDiO написа:Аз имам МК4 R32 не е лично моя на чичо ми е ама сега е в мен![]()
колега дай снимки ...
Идвай с нея направо на феста , сигурен съм ,че ще ти намерят едно местенце
Bucket написа:Мисля, че вчера видях въпросната кола да се кара във ВрацаСива, надпис R32, английски номер, btw не стоеше никак ниско на пътя.
Колата ме изпревари по "Оряховско шосе" малко преди светофара за 2-ра градска в посока към центъра.
Сега да видим дали колегата ще потвърди
KirilGeorgiev написа:Е доста и почакахме
cherymanus написа:KirilGeorgiev написа:Е доста и почакахме
Ти защо си чакал....... някога сменял ли си дирекцията на кола,повярвай ми-не е лесно,особено на
R32!!!
wolff1 написа:cherymanus написа:KirilGeorgiev написа:Е доста и почакахме
Ти защо си чакал....... някога сменял ли си дирекцията на кола,повярвай ми-не е лесно,особено на
R32!!!
що не си купи оригинална с лява ми се занимаваш с глупости?
cherymanus написа:wolff1 написа:cherymanus написа:KirilGeorgiev написа:Е доста и почакахме
R32!!!
Ами да ти кажа,изкуших сеабе само с инсталацията се затрудних,иначе не е толкова трудно като се замисля.
Обче след това....... като и подадеш гориво............ впечатляващо е
wolff1 написа:cherymanus написа:wolff1 написа:cherymanus написа:KirilGeorgiev написа:Е доста и почакахме
R32!!!
Ами да ти кажа,изкуших сеабе само с инсталацията се затрудних,иначе не е толкова трудно като се замисля.
Обче след това....... като и подадеш гориво............ впечатляващо е
взимаш си от германия ве фен, за кво ти е английска история, да се занимаваш, обръщаш и т.н. тъпотий. като си направиш сметката, сигурно пак толкова щеше да ти легне и най вероятно щеше да си спестиш главоболията. както и да е, жив и здрав да си, карай и това е![]()
morfei1 написа:Е ко му е сложното да се обърне една дирекция , пък било то и на R32 има къде къде по-сложни коли за обръщане, с повече електроника. За МК4 бол части, само да искаш и да ти се занимава.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 29 госта