Боядисване на стоманени джанти
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- icemen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Боядисване на стоманени джанти
Значи търся си стоманени джанти и намерих в една автокъща но не ми хареса външния им вид.Видях в друга автокъща на един Голф джантите много ми харесаха а продавача вика че били обикновенни само че били направени с пръстен и капачка и т.н.Та питам се как се прави това пръскането на джантите тия пръстени капачки и т.н.С какво се пръскат и издържа ли този слой колко?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 20:08, променено общо 1 път.
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги що се излагате с тея дизодоранти да си пръската джантите - тая работа се прави на прахово боядисване зора е да се свали старата боя, ако не е прахова. Ако е обикновенна става с претарат за сваляне на боя - иначе с шкурка, но играчка. За праховото трябва да се свали и винтила (ако е безкамерна), защото боята се пече на 200-300 гр. и не си мислете че е много скъпо - 8-12лв. м/2. 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
За свалянето на стара боя и отвътре и отвън на джантите аз най-лесно го правя с ъглошлайф и телена четка на него.За боя - месингова четка, ако има дебела ръждичка четка със стоманени нишки но по финни и по гъсти кичурета. Работи се без натиск на четката .
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! С ПРЕДПАЗНИ ОЧИЛА И РЪКАВИЦИ
при работа се откъсват телчета и могат да се забият в око.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! С ПРЕДПАЗНИ ОЧИЛА И РЪКАВИЦИ
при работа се откъсват телчета и могат да се забият в око.