Части по окачване на Ас Метал
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Re: Части по окачване на Ас Метал
Интересно е че в сайта им не виждам носачи. Като се обадих дават гаранция само на накрайниците, на носачите не. Който си е купувал да кайе, имали я щампата с пингвина.
-
- Автомобил: Ford Galaxy
- Двигател: 1.9 AFN
Благодаря колега ще проверя в Янкар! 

- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
А някой, може ли да даде цена на комплект на AS Metal за Б5.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
kirhadj написа:А някой, може ли да даде цена на комплект на AS Metal за Б5.

-
- Автомобил: Ford Galaxy
- Двигател: 1.9 AFN
Здравеите!Днес след обаждане до Асеновград където е вносителя на Ас Метал успях да разбера къде във Варна има магазин за части Ас Метал.Магазинчето се намира на улица Кракра става въпрос за сервиз Мимо,магазинчето е до сервиза, аз вече го посетих и си закупих каквото ми трябва.Дано съм бил полезен с тази информация на колегите от Варна .Поздрави на всички!
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
kirhadj написа:А някой, може ли да даде цена на комплект на AS Metal за Б5.
Аз попитах по телефона за такъв комплект тук в магазина в Пловдив и не можаха да ми кажат...казаха, ела и ще видим

- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
drago_tr написа:kirhadj написа:А някой, може ли да даде цена на комплект на AS Metal за Б5.
Аз попитах по телефона за такъв комплект тук в магазина в Пловдив и не можаха да ми кажат...казаха, ела и ще видим
Колега един приятелски съвет.Не са занимавай с тая фирма.Ще береш ядове скоро.Вярвай ми.Не ги слушай другите кво разправят.Аз им брах вече гайлето.Но мога да ти кажа какво си взех като носачи пак са турски ,но нямат нищо общо с тея боклуци.Имам приятел с магазини за авточасти който ми ги препоръча.За съжаление няма и 2000 км след това си продадох колата.Ако решиш питай на лични за да не праим реклама тука.
Имат и комплекти на супер цена.
Колега прати и на мен фирмата, че и аз съм за носачи и съм се насочил на АС Метал.
rim написа:Здравеите!Колеги интересува ме къде във Варна има магазин в който да продават оригинални части по окачването на турската фирма Ас Метал.Защото чувам че и при тях имало ментак.Доколкото си спомням оригинално турските части на Ас Метал имат щампован триъгълник с пингвин вътре в него.
Колега взели носачите? Имат ли логото или надпис на АсМетал, дали са оригинални. Някакви отзиви.
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
rim написа:Здравеите!Колеги интересува ме къде във Варна има магазин в който да продават оригинални части по окачването на турската фирма Ас Метал.Защото чувам че и при тях имало ментак.Доколкото си спомням оригинално турските части на Ас Метал имат щампован триъгълник с пингвин вътре в него.
Колега,обади се утре да те заведа до това мазе знам го къде е !Не е на кой знай какво забутано място,ама трудно се открива!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
rim написа:Здравеите!Днес след обаждане до Асеновград където е вносителя на Ас Метал успях да разбера къде във Варна има магазин за части Ас Метал.Магазинчето се намира на улица Кракра става въпрос за сервиз Мимо,магазинчето е до сервиза, аз вече го посетих и си закупих каквото ми трябва.Дано съм бил полезен с тази информация на колегите от Варна .Поздрави на всички!
Къде е 3 та гимназия, гърба на Офис 1 и къде е улица "Кракра 98" :screwy
тел. на Мимо 96 / Димитър Димчев/- 052 659 595
- stankofm
- Автомобил: GOLF MK1
- Двигател:
Колеги и аз съм се насочил да сменям на моита 1-ца всичко що е по предницата с АС МЕТАЛ.Доколкото знам дистрибутора на АС МЕТАЛ за Варна е Спринт-Авточасти(Варна,ул.Девня). Искам да разбера на 100% кой е ИСТИНСКИЯТ вносител на тия Ас Метал
,защото ми писна на купувам МЕНТАЦИ 
Благодаря Предварително

Благодаря Предварително
магазина на АСМЕТАЛ във Варна е на ул Девня 1в
срещу бензиностанция ЕКО 0878133216
срещу бензиностанция ЕКО 0878133216
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Един приятел е с AS Metal,на е36 със спортно окачване и яко каране за 30 000км не е мръднал.Някъде в софия си ги взема от приятел.Сега сложи и на буса си Форд транзит 2008-ма...ще видя отзивите скоро и от буса...
ПП в мото пфое 2 кормилни накрайника са 180лв,а на ас метал 2-та са 32лв (това с отстъпка!)
ПП в мото пфое 2 кормилни накрайника са 180лв,а на ас метал 2-та са 32лв (това с отстъпка!)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги 54 000км.с AS METAL GOLF2 1,6D И НИЩО НЕЕ МРАДНАЛО ДО СЕГА 

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”