Предполагам че вътрешното каре е за смяна симптоми, претрисане при ускоряване с газ до дъно на 4 и 5(само се притеснявам това претрисане да не е от чипа) силно почукване вече при завой и ускоряване(да вметна че започна да се усеща това почукване преди 25 000км.). Това почукване е по силно ако е по-студено времето. Няма претрисане при тръгване на право.
Та ако се окаже вътршно каре каква марка ще ми препоръчате или втора употреба(разбрах че си е добра цифра)?
Съвет за вътрешно каре Б5
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет за вътрешно каре Б5 AFN
Втора употреба си го имаш...
- plkochev
- Автомобил:
- Двигател:
Проверих за луфтове на полуоската но няма. Интересно е че като загрее щракането на завои почти изчезва. И другото което като е студено освен че трака като завива се чува и тропане на гърнетата(вибрации на гърнетата)когато е около 900 обор.(без газ при подаване вибрациите изчезват) и като загрее изчезва всичко.
- plkochev
- Автомобил:
- Двигател:
Тропането по гърнетата е уставено, тампон на гърнето, явно с времето тампона е станал като пластмаса и при студено време се чува, при топло не.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, как разбра кой тампон на гърнето не е в ред? И при мен го има това тропане на гърнетата, когато е на свободна. Личи ли си по нещо или сменяме всички наред? Ако ме ориентираш и за цената нямаш равен 

- plkochev
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам колко са, но при мен тропаше този които е близо до задния мост. Не съм го сменял, а само го подпрях отгоре между него и купето с едно гумено маркуче.