Пасат б5 vs бора
- chocho1208
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат б5 vs бора
Колко обяви за Бора 1.8Т комби има в Българските авто сайтове???Имаше една преди около месец 9000лв.А колко Пасата комби 1.8Т има а???И на какви цени са 

- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Ами колкото толкова,човека като е решил да търси ще намери стига желание да има.
Аз също видях доста зор докато намеря още по редкия седан но не се отказах защото държах на това което изках а не каквото има!
Аз също видях доста зор докато намеря още по редкия седан но не се отказах защото държах на това което изках а не каквото има!
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
chocho1208 написа:Колко обяви за Бора 1.8Т комби има в Българските авто сайтове???Имаше една преди около месец 9000лв.А колко Пасата комби 1.8Т има а???И на какви цени са
ако едно нещо не струва, то и не държи цена и обратно. Как си обясняваш факта, че бората, която е по-нисък клас от пасата е по-скъпа

Цената на старо на един автомобил(марка/модел/мотор) е много показателна за автмобила като такъв

- STEFFO
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 98
Действително Бората държи висока цена, което е много странно. В момента в София всяка четвърта кола е Пасат, докато Борите са по-редки и от Бентлитата 

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
STEFFO написа:Действително Бората държи висока цена, което е много странно.
не го намирам въобще за странно. По-скоро ми е странно, че на теб ти е странно

- bombina
- Автомобил:
- Двигател:
вземи по запазената а за окачването на пасата не го мисли ако е запазен е много здраво аз карам б5.5 около 5 години и още не сьм го пипал митове е че е слабо .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Прощавайте,колеги,че и аз се намесвам
Искам да попитам за мнения и за 1.6 двигателя на Бора? Предполагам,че няма да е като пасата 1,6 101 к.с. , който е сравнително слаб за тромавото купе!?!

- Steels
- Автомобил: Arteon SB 280hp
- Двигател: DNFE
Карам такъв за из града е добре, извън е много зле. Търси си 1.8 или 2.0 това са двигателите за мен.
на бора-та цената и е по-висока защото и почти няма служебни такива. много по голям ти е шанса да попаднеш на читава бора отколкото на читав пасат. иначе пасата си е пасат - по голям, по добре ще вози , повече екстри ще има. но с тоя метан..... според мен мисли и смятай първо. според мен на газ ще е по добре отколкото на метан. с турбо двигателите ще взезеш малко в един тих ужас особенно щом ще им слагаш метан.