Проблем с голф 4.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
popa_
Автомобил:
Двигател:

Проблем с голф 4.

Мнениеот popa_ » Вто 06 мар 2012 11:25

Здравейте. На много места четох относно моя проблем, а именно:
Колата е голф 4, 1.6 бензинка, двувратка. Колата е купена само с работеща дясна(пътническа) ключалка. Лявата и на багажника се въртят безконечно. Преди 3-4 дена започна да прави проблем дистанционното на централното( фабричното си е)не искаше да отключва и заключва. Вчета отказа напълно и заключвах колата от пътническата врата. Централното работоше добре, до днес. Като заключа от пътническата врата се заклюва само нея. Всичко останало си седи отключено. Опитах да разглобя бравата на шоф. врата но нямам въпросния ключ който отвива болтовете на бравата.Иначе всичко останало е свалено. Плафоните на шоф. врата не свети само на пътническата. Някой да ме насочи към решение на проблема ми ??? Понеже съм от Тетевен, а чух че в правец имало добър майстор. Някой да го познава?? Благодаря предварително. heavy metal zork

zakich
Автомобил:
Двигател:

Re: Помощ.!!! Проблем с голф 4.

Мнениеот zakich » Вто 06 мар 2012 17:40

ако преди ти е светело плафончето на вратата а сега не, най-често проблема е в бравите, също така ако бравата ти е развалена колата не се заключва.

rado_ev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rado_ev » Вто 06 мар 2012 21:32

Като си разглобил всичко останало без този болт за който нямаш ключ, не можеш ли да намериш някой приятел който да има такъв ключ, та да разглобиш всичко до край, че тогава може да ти се изяснят нещата? Най-лесно е да запалиш колата и да отидеш на майстор, но поне да не беше разглабял нещата. :) Според мен си много близко до решение на проблема, и то със собствени сили.

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот van4ooo » Вто 06 мар 2012 22:20

Според мен трябва да разглобиш двете врати и да им оправиш микро ключетата.Имаш ли резервен ключ,пробвай със смяна на батерията на ключа-може да тръгне дистанционното.

Потребителски аватар
pavlincho
Автомобил: Голф 4
Двигател: ASZ [2002]

Мнениеот pavlincho » Сря 07 мар 2012 8:26

popa_ написа:Здравейте. На много места четох относно моя проблем, а именно:
Колата е голф 4, 1.6 бензинка, двувратка. Колата е купена само с работеща дясна(пътническа) ключалка. Лявата и на багажника се въртят безконечно. Преди 3-4 дена започна да прави проблем дистанционното на централното( фабричното си е)не искаше да отключва и заключва. Вчета отказа напълно и заключвах колата от пътническата врата. Централното работоше добре, до днес. Като заключа от пътническата врата се заклюва само нея. Всичко останало си седи отключено. Опитах да разглобя бравата на шоф. врата но нямам въпросния ключ който отвива болтовете на бравата.Иначе всичко останало е свалено. Плафоните на шоф. врата не свети само на пътническата. Някой да ме насочи към решение на проблема ми ??? Понеже съм от Тетевен, а чух че в правец имало добър майстор. Някой да го познава?? Благодаря предварително. heavy metal zork

Колега аз съм от Ботевград и не съм чул да има майстор на брави в Правец но за Ботевград знам 100% кой може да ти помогне.

popa_
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с голф 4.

Мнениеот popa_ » Чет 08 мар 2012 7:46

Ами аз вчера пътувах към София. и се отбих до този в правец. и той ме насочи към този човек в Ботевград. До зеленчуковия пазар. намерих го него, но в момента е бил някъде на адрес за писах телефона му и ще му се обадя днес да видим дали можем да измислим нещо. Дал трябва да поръчам нов патрон и т.н.:)

Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с голф 4.

Мнениеот deversant » Вто 27 мар 2012 1:26

:shock
Чак пък нов патрон...
Оправи си плафончето да свети поне на шофьорската врата...
Може да се наложи да се сменя комфорт модула според мен.Нямаш ли някой приятел с Vag com,да я закачи да кажеш на първо време има ли някакви грешки в комфорт модула?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”