zfa159 написа:като цена пак са съизмерими
единствено в повече е самия филтър на кутията
намери познат или познат който има познат добре запознат с автоматите (бахти как го написах
) да я покара и т.н.аз лично бих карал вентото си автоматик
zfa159 написа:като цена пак са съизмерими
) да я покара и т.н.zfa159 написа:Аз пък харесвам много автоматицитеСпециално пък тази кутия,освен,че е хубава,е и доста здрава,точно,защото е стара.
zfa159 написа:пък и при автоматика работи почти винаги в оптимален режим (автомата се съобразява с въртящия момент на двигателя,на който се слага),
zfa159 написа:това,че е 4 скоростен не е проблем
zfa159 написа: Минусите вече са ти ги казали
zfa159 написа: малко по-висок разход на гориво
zfa159 написа:Маслото на автомата се сменя горе-долу колкото често се сменя и маслото на ръчната кутия,като цена пак са съизмерими
TiL написа:па напудреното, турбинирано нещо ич не обича илядуто лефа като му дойде времето на турбото...
Нхххххх, бубини и т.н. 

TiL написа:па напудреното, турбинирано нещо ич не обича илядуто лефа като му дойде времето на турбото...
mania написа: А хилядарката автоматът я обича.
Rabbit_TDI написа:Аз пък за тази кутия съм чел точно обратните мнения.Единствено я спасява ,че 2.0 мотора е доста слаб и няма какво да и направи -д аже обратното тя го "умроява".
Това е абсолютно невярно освен ако не си шофьор току що взел книжка!
:shock Верно не е проблем то и коли с три скорости има ,ама си е стабилен минус за ускорение и разход в преходни режими.
- казах го и по-горе,при VW ,понеже е различно от Ауди,както знаем,разликата е макс. 2 литра газ в града и при разход 12-15/100,типичен за кола на газ,това са колко % -> няма и 20% .При Ауди-тата не знам,колегата иска даси купува VW,не АудиГрадско разликата е почти двоина- в ауди форума доста сме го нищили щото там автоматици бол(е то за това и теглото на колите си казва думата ,но все пак е поне 50% отгоре в градът).Извън града е ОК заради блокажите (ако тая кутия изобщо има).Ма тогава и фаидата от автомата не само че я няма ми е и минус.
Не знам при тая кутия как е ама моита лапаше 7 литра масло и филтър което си беше поне 300 лева.Ръчната ми сега изяде 2 литра оригинално масло под 30 лева литъра.Нищо съизмеримо не виждам.Да не говорим за вечната дилема на секи собственик на автоматик - "Да сменям масло ,или да не сменям масло?"

zfa159 написа:Аз бих го взел и да си го карам и вероятно ще ме надживее.

yoan4o написа:Момчета, каквото и да си приказваме истината е някъде по средата ...
Аз лично ако бях пред неговата дилема бих го взел Вентото, понеже щом има мерак други пречки не могат да те спънат.
...
Важна е базата, че колата е щатска сглобка, рядка е за нашите географски ширини и е в завидно състояние.
На тая база може да се твори, дори да изникне проблем в бъдеще.

е много доволен и също ми каза сам да си преценя,
(че и без друго мойто венто го хвана австрийския синдром)parno написа:първо качи снимки и тогава ключ
егоист

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 115 госта