Може нормални кори да ги даде за претапициране, всеки истински тапицер ще ги направи като оригинал, с хубава кожа и шев.
Мен ми бяха направили оферта, четири кори за 500лв. с естествена кожа, оригинален шев и т.н.т.
morfei1 написа:Митаче, салона като го гледам не е кожа, целият. За това искам да вида снимки на седалките, ако може, че май съчетание кожа и плат не съм срещал
Може нормални кори да ги даде за претапициране, всеки истински тапицер ще ги направи като оригинал, с хубава кожа и шев.
Мен ми бяха направили оферта, четири кори за 500лв. с естествена кожа, оригинален шев и т.н.т.
morfei1 написа:Cern Swiss написа:Една - една! Не е като без хич.
Аз не мога да разбера, защо на Венто и Бора духалките светят, а на Голф - не! Какво толкова им пречи на всички да са светещи, така или иначе са ги разработили (което е по-скъпото), а разликите в производствените разходи са минимални. И на Венто таблото е много по-красиво и не скърца като на Голф 3.
Много тъпа работа, ама явно искат седанът да е малко по-луксозен.
Някой знае ли на Голф 5 и 6 и съответните им Джети дали светят духалките, че не съм се заглеждал?
Е, какво им пречи на всички да слагат Р-кени, педали, волани, брони, спойлери, фарове...... "you get what you paid for"![]()
Най-накрая R32 не е мираж у Българско, пък било той и бивш десняк, което всъщност няма никакво значение.
Поръчай му един футрест, към 150лв. Духалките ти са около 70-80лв. за брой нови, за лявата ти трябва и една стойка, около 3лв. Принципно е трябвало да търсиш табло от Бора, понеже, R32 е с цяло табло, без капак за пасажерски Airbag, но това са незначителни подробности. Кури за вратите лесно ще намериш.
Направи малко снимки на седалките
Общо взетоза начинанието и ентусиазма !
Ако решиш да му сменяш джантите, може да ми пишеш
skotis написа:Духалките са в менсори...
Иначе какво излиза - само една МК4 R32 имаме във форума...
cherymanus написа:morfei1 написа:Митаче, салона като го гледам не е кожа, целият. За това искам да вида снимки на седалките, ако може, че май съчетание кожа и плат не съм срещал
Всички са с кожа и плат, KONIG е марката
morfei1 написа:Това е най-разпространеният модел седалки в R32. Задните също имат логото R
Които аз съм срещал на лява дирекция.
Твоят такъв ли е? Да не би да е няква лимитирана серия само за UK пазара?
MAYKI написа:morfei1 написа:Това е най-разпространеният модел седалки в R32. Задните също имат логото R
Аз бих казал по скоро ,че за там има по постни модели като чели
Aprilia написа:MAYKI написа:morfei1 написа:Това е най-разпространеният модел седалки в R32. Задните също имат логото R
Аз бих казал по скоро ,че за там има по постни модели като чели
Това важи за щатите там са осакатените, в УК имат бая глезотии повечето, да не кажем че в континентална Европа почти няма 5-врати и когато е била нова се е чакало много, докато в Англия са повече от 2-вратите. Салона зависи от това как го е искал 1-я собтвеник
MAYKI написа:И голф 4 Р32 с 5 врати направо не е моята кола
morfei1 написа:MAYKI написа:И голф 4 Р32 с 5 врати направо не е моята кола
като прехвърлиш 30-те ще стане
morfei1 написа:Това е най-разпространеният модел седалки в R32. Задните също имат логото R
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 80 госта