Почистване на предното стъкло
- fen_bora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Почистване на предното стъкло
Какво използвате да си чистите предното стъкло,аз използвам вестник , но с него е трудно и не ми харесва че остават малки петанца.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Вестник никога не използвал защото една пясъчинка да има и става като шкурка.Аз ги чистя по следния начин-ако е измита колата пръскам с препарат за стъкла и после с носна кърпичка и след това още веднъж със суха кърпичка или с глюдерия(незнам как са пиши),ако е мръсно стъклото минавам първо с мокър парцал и после пак с препарат и кърпички.
- fen_bora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Achim Lauritzen написа:Вестник никога не използвал защото една пясъчинка да има и става като шкурка.Аз ги чистя по следния начин-ако е измита колата пръскам с препарат за стъкла и после с носна кърпичка и след това още веднъж със суха кърпичка или с глюдерия(незнам как са пиши),ако е мръсно стъклото минавам първо с мокър парцал и после пак с препарат и кърпички.
Колега това звучи доста приемливо с гюдерия
Иначе питам за от вътре(пробвах с търсачката , но не излезе нищо)
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
bobcho написа:Само с гюдерия и чиста вода става перфектно, но гюдерията трябва да се напои с вода хубаво ( да стане "лигава" ).
И да е истинска а не някой боклук дето се води за такава на цена 5-6лв от изкуствена материя,тези само замазват нещата. Истинската кожа-в Метро е 12-15лв,даже очилата си чистя с нея

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”