а според ауто-дата размерите са от 145 до 165 х 13" за този двигател.
ще пиша като я "обуя", за да споделя мнение.

joro_kem написа:благодаря за мненията ви колеги! и аз клоня към 155х13, основно заради по-доброто сцепление. разликата в цените е пренебрежима, мислех си обаче, че със 145-ци ще се върти по-лесно волана.
а според ауто-дата размерите са от 145 до 165 х 13" за този двигател.
ще пиша като я "обуя", за да споделя мнение.
rexpitbul написа:Континентал и дънлоп
vaiper 1 написа:фаерстоон за мен са наи добри, мишелин барзо се износват меки са, бриджстоон тварди са и мн километри изкарват![]()
Избора е личен вече
hitman0013 написа:Тия гуми да не са с вътрешни гуми, та да ти гърмят.
Asko VW написа:Здравейте колеги,
За първите дни на Април съм предвидил покупка на 4 бр. нови гуми за колата от гаража, 185/65/14 (надявам се, че това е правилният размер - зимните са с такъв).
По финансови съображения се налага да са среден клас. Тъй като за пръв път ще купувам чисто нови летни гуми, започвам проучването от по-рано. След кратък преглед на предлагането и отзивите се спрях на следният "разширен състав" :
1. BARUM - BRILLANTIS 2
2. DAYTON - D 110 !
3. SAVA - PERFECTA
4. KLEBER - DYNAXER HP 3
5. FIRESTONE - MULHAWK
6. UNIROYAL - RAINEXPERT !
7. FULDA - ECOCONTROL !
С удивителна съм отбелязал тези които ми харесват повече в чисто визуален аспект. Този критерии разбира се е с най-малка тежест. Основния критерии е съотношението цена/качество, с превес на качеството.
Последните два вида ми идват малко по-скъпи от предвиденото, но ако наистина си заслужават допълнителните средства са допустими.
Ще съм Ви много благодарен за полезни мнения/коментари относно тези гуми, както и предложения за други от този ценови диапазон .
Предварително благодаря за съдействието
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта