Asko VW написа:Благодаря за бързата реакция и отзивчивост колеги, везните доста се наклониха към Унирояла, явно вероятно ще са те
Помисли и за Клебер все пак

Asko VW написа:Благодаря за бързата реакция и отзивчивост колеги, везните доста се наклониха към Унирояла, явно вероятно ще са те
Теодор написа:Asko VW написа:Благодаря за бързата реакция и отзивчивост колеги, везните доста се наклониха към Унирояла, явно вероятно ще са те
Помисли и за Клебер все пакНе мисля че отстъпват на Унирояла
Svetlix написа: CaratProgresso са по-добрия избор от тази марка и този размер. Огледай се и ако го има като опция ти ги препоръчвам горещо.
Svetlix написа:Защо Еко Контрол на Fulda? CaratProgresso са по-добрия избор от тази марка и този размер. Огледай се и ако го има като опция ти ги препоръчвам горещо.
Теодор написа:Помисли и за Клебер все пакНе мисля че отстъпват на Унирояла
Asko VW написа:Svetlix написа:Защо Еко Контрол на Fulda? CaratProgresso са по-добрия избор от тази марка и този размер. Огледай се и ако го има като опция ти ги препоръчвам горещо.
Да и тях ги гледах, още преди да пусна първият пост (със списъка), дори доста ми харесах, но като звъннах в Дианата да питам за цената ми казаха, че нямат този размер и не предвиждат да зареждат защото това е скоростна гума (индекс 86Н) и не се препоръчва за този размер(не знам до колко е вярно - това ми изръсиха). Същевременно модела излиза в списъка предлагани гуми за моя размер, само, че не се предлага за онлайн покупка и няма обявена цена, а като звъннах ми изтърсиха гореспоменатото
Летни гуми - кои според вас са най-добрите
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта