Говорим за моторите, на които тя е външна на другия ремък.

Смяна на ангренаж на едновалка е елементарна, бърза и евтина процедура.
TiL написа:Айде двамата пишкодръвчовци да млъкнат най-послеНЕ се обиждайте ама прекалихте
Единствено виждам смисъл в последното мнение на колегата където е съпоставил цена за консуматив на вр6 и цена за консуматив за по-малък двигател(тука с ангренажа не съм съгласен ама...)
kr1sh0 написа:И като ти замине турбо, дебитомер.. камоли па съединител кво правиш с тия 400лв? Събираш 2-3 месеца за ремонта ли? Айде не ни обеждавай.. как с 400лв поддържаш 1,8Т, караш си го спокойно.. Сигурно ти остават парички за ядене, кафета, цигарки.. и по 200-300лв да спестяваш всеки месец....
geleto91 написа:А бе човеци, хората си правят сметка и за с-ки с8-ци и т.н като ги купуват, нали ако не правеха сметка нямаше да имат пари! Газови инж. се слагат на много лукс коли, за справка отворете мобиле.бг и ще видите. Пич взимай го тоя ВР6 слагай един ГИ и си му давай пълна газ, прави си кефа, а тука нека си пишат разни глупости, че ако сложиш газова или ако си смяташ разходите то тоя мотор не е за теб! Не е така, примерно аз карам 1.8т с 400лв доход на месец, мисля че цените на частите са горе долу еднакви, ако не са и по евтини на вр6-цата, разхода може и сходен да е! А да и на последно място колата я карам всеки ден!
Мда, затова сега ги продават усилено по занижени цени...kr1sh0 написа:#pe6kata - Разбира се че трезвомислещите карат 1,8Т с 400лв (нищо лично към колегата)
Който и да е до 100, макс. 115 коня. според питането на автора на темата, залагам на бензинов, на газ.pe6kata написа:Съпостаква вр6 с малък двигател, добре де, посочете за кой точно малък двигател става въпрос.
pe6kata написа: Ремонтите общо взето си ги правя сам.
Cern Swiss написа:Това също е добре да се изясни на автора на темата, защото сумите за труд по ВР не са малки и не са като при... малките мотори.
Кое от съпоставката на цените не ти пасна?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 72 госта