VCDS Lite 1.0 регистрирана и активирана. Разархивирате и стартирате от loader.exe ЦЪК Работи със старите кабели, моя беше с Ваг-ком 409 от склад66.
И един въпрос имам...
На кой канал да видя налягането на турбото на Ауди А6 1.8T AEB 98г.? Намерих информация за 115-ти канал, но там няма нищо.
линка оправен!
VCDS (VAG-COM) - работа и грешки
- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
Re: VCDS (VAG-COM) - работа и грешки
Последна промяна от GodLike на Чет 29 мар 2012 16:50, променено общо 2 пъти.
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
Линка нещо не работи 

- vladidiakov
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте на всички!След ровене на официалната страница на Ross-Tech попаднах на линк с клипче, в което препоръчват преди работа по автомобил с Vag-Com или VCDS да се извърши AUTO-SCAN. След сканиране за всеки контролер се изписват различни данни едното от които е Coding и съответно след него разни числа. Въпросът ми е тези числа могат ли да послужат на местата във форума където пише, че е необходим Soft Coding и функциите които се прекодират да се използва този код за база. Примерно по нагоре бях поставил въпрос за отделно отключване на шофьорската врата и при повторно натискане на дистанционното да се отключат всичките врати. Там пишеше, че към soft coding се добавя 1 и се променят настройките. Означавали че към съответния код като извадя 1 и ще има промяна? Извинявам се ако въпроса вече е поставян на друго място. Благодаря.
-
- Автомобил:
- Двигател:
00740 Cylinder 1 CKP Sensor -G145 .Колеги каква е тази грешка ако някой знае какво точно означава нека сподели .Колата е сеат толедо 2.0 16В 150 коня
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
eriberto грешката е за датчика на хол-намира се в делкото,провери буксата за окиси.Към грешката трябва да има и "подсказка" какъв по точно е проблема.
vladi като влезеш да прекодираш комфорт модула(централното или коитоидае модул) то там си го пише Codingа и си излиза подсказка(като сложиш стрелката отгоре му) какво се активира при добавяне на число но първо по твоето трябва да сметнеш какво е активирано.
vladi като влезеш да прекодираш комфорт модула(централното или коитоидае модул) то там си го пише Codingа и си излиза подсказка(като сложиш стрелката отгоре му) какво се активира при добавяне на число но първо по твоето трябва да сметнеш какво е активирано.
-
- Автомобил:
- Двигател:
След тези данни които ти дадох пишеше No signal и нещо още но не помня .
- vladidiakov
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на колегата Van4oooo, излезе прав. Промених начина на отключване да става с две натискания на копчето. Въпроса го поставих, защото до сега използвах ВАГ-КОМ 409 и към него не излизаха подсещащи балони. Сега ползвам VSDC lite и всичко си пише.
- klimatronik
- Автомобил: Golf TDI PD+PASSAT B8 CR TDI 190
- Двигател:
Да ви попитам нещо и аз. Влизам във abs контролера, measuring blocks и на първи канал излизат скоростите на 4те колела в момента, а на втори излизат пак някакви скорости и на 4те 255- какви точно са тези километри в час? Колата е Сеат Ибиза '96, vag-com 409.1.
- Escap3
- Автомобил: 280hp TDI
- Двигател: 1Z
Колеги може ли да се килне имобилайзера на ТДИ 1з и ако може моля някой да обясни?
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имам един въпрос относно АBS контролера относно ASR-а, има ли някакви опиции и възможности да се коригира чувствителността на въпросния ASR и ако да, как и от къде става магията?
Escap3 написа:Колеги може ли да се килне имобилайзера на ТДИ 1з и ако може моля някой да обясни?
може колега!но от тук не може ! намери подходящия човек!при теб е най- добре с емулатор(според мен) на кутийката (имобито под таблото вляво от волана) за безпроблемен живот на колата и твоите нерви!има доста специалисти в София и около нея!аз съм от дълбоката провинция!
- maerto
- Автомобил: VW Golf 4 2001
- Двигател: 1.6 16V AUS
Здравейте.Искам да попитам на кой канал na VCDS Lite 1.1 да видя графиката(синусоидална) на първата ламбда сонда?Софта е регистриран ,колата е от аватара.Благодаря предварително!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Помощ за Vag com 409.1
здравеите колеги моля някои да ми прати драивери за Vag com 409.1 защото сам си загубил диска.Благодаря ви предварително.
- vladidiakov
- Автомобил:
- Двигател:
Колега кои драйвери ти трябват? Тези за кабела ли?
- lightfire
- Автомобил:
- Двигател:
Колата е Голф 4 2002 година, 1.9 TDI , 110 hp , код на двигателя ASV, сива (тва за цвета се базикам) 
та след диагностика някой ако може да помогне
---------------------------------------------------
00562 - Sensor for Oil Level/Temperature (G266) |
30-00 - Open or Short to B+ |
|
01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71) |
--------------------------------------------------

та след диагностика някой ако може да помогне
00562 - Sensor for Oil Level/Temperature (G266) |
30-00 - Open or Short to B+ |