От коЙ мобилен оператор сте най-доволни?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане

М-тел
30
26%
Глобул
27
23%
Виваком
29
25%
БоБ
2
2%
От никои
27
23%

Общо гласове: 115
Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Re: От кои мобилен оператор сте наи-доволни?

Мнениеот deversant » Пон 12 мар 2012 19:33

На loop,но мисля да бягам на Vivacom.Че сега ми вкарват някакви номера,пишат ми по 3,50лв за мултимедия. :screwy
Пък аз не ползвам,баси мръсниците.На дребно ще ме работят,и то за нещо което не съм използвал! :beat_butt2

Потребителски аватар
hristodj
Автомобил: golf 3 kombi
Двигател: AHU 97
Контакти:

Мнениеот hristodj » Пон 12 мар 2012 20:16

napu6en_marmot написа:
mario91 написа::да: Глобул , 1500 мин , 1500 смс , 30 мин (към мтел, вивател) на цена от 19.90 за мен това е най добрата оферта :)

+1 :да:

За тези 20 лева вивател ти дават 250 към всички включително и международни,1800 минути към вива и още толкова смса.Наи добрата оферта :D :D :D heavy metal zork
http://www.vivacom.bg/bg/residential/pr ... /mega_call

Потребителски аватар
pomeoo
Автомобил: MK3
Двигател: ABD
Контакти:

Мнениеот pomeoo » Пон 12 мар 2012 20:23

mario91 написа::да: Глобул , 1500 мин , 1500 смс , 30 мин (към мтел, вивател) на цена от 19.90 за мен това е най добрата оферта :)

Глобул, 1500мин. в мрежата на Глобул; 1500смс-а; 60 мин. към други оператори - месечна такса 24.90лв.

Подкрепям колегите преди мен, всички са едни и същи ла*на! :)

Потребителски аватар
hristodj
Автомобил: golf 3 kombi
Двигател: AHU 97
Контакти:

Мнениеот hristodj » Пон 12 мар 2012 20:28

pomeoo написа:

Глобул, 1500мин. в мрежата на Глобул; 1500смс-а; 60 мин. към други оператори - месечна такса 24.90лв.

Подкрепям колегите преди мен, всички са едни и същи ла*на! :)

Съгласен съм че всички гледат да то го :seeex .Обаче за 20 лева 4 пъти повече минути + международни :screwy

Потребителски аватар
boqn92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boqn92 » Пон 12 мар 2012 20:39

ВИВАКОМ или (Турксел) - 25 дена на роуминг постоянно смс и разговори 42лв сметка.но нз точно на каъв пакет съм но съм доволен много...УСПЕХ в избирането преди бян на ментел

Потребителски аватар
vodkoleq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vodkoleq » Пон 12 мар 2012 21:03

м-тел маи мислят че свищов е в румъния maikomila като ходих до там и след 2-3 часа полух смс че съм в румия и съм говорил на роуминг maikomila scare

голф
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот голф » Пон 12 мар 2012 21:46

Всички са ......... само възпитанието ми пречи.Мисля,че има картел но няма кой да ги глоби.Единно високи цени за бедния Българин.
Ако ползвате само тел. М-тел,ако ползвате повече услуги по-добре Виваком-пакетна(тв,дом.тел,и-нет...)

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Вто 13 мар 2012 0:36

Това е супероферта на Вивател, явно е от скоро.
Иначе от както имам телефон (1999г) съм на мобилтел,мтел и производните с една година пропуск на Глобул.

Не съм много доволен, има каво да се желае още (може би съм един от малкото абонати НЕизгорели с фактури с по 3 цифри, за това не съм толкова краен). Просто всички колеги са на този оператор за това и аз държа. Поне говоря безплатно с тях, без ограничение на броя минути.
Ако бях доволен сигурно нямаше да си взема и карта на БОБ.

В анкетата трява да се добави и "Ало ДА". И такава карта съм имал. Който махне това първоначално отчитане на 60 сек за мен той ще е най-добрия. Не може само за: "купи хляб!" 5 секунди да ми струва 25 стотинки примерно. А относно правилото "За бедния българин само най-скъпото(не най-доброто)" май не е само за мобилните оператори.
Да видим какво ще измислят Булсатком, като пуснат мобилна мрежа

http://www.chambersz.com/news/7997-buls ... m-operator

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Вто 13 мар 2012 9:44

"От кои мобилен оператор сте наи-доволни?"

какъв точно е въпроса:

или да се чете

От кои мобилнИ операторИ сте най- доволни?

Оправи си заглавието ако е първия въпрос или ако е втория - на анкетата трябва да се дават няколко отговора......

ПП. Приставката "най-"също се пише с Й

Потребителски аватар
vodkoleq
Автомобил:
Двигател:

Re: От коЙ мобилен оператор сте най-доволни?

Мнениеот vodkoleq » Вто 13 мар 2012 11:30

извинявам се но тази буква не ми работи на клавиатурата :(

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 13 мар 2012 11:38

няколко години бях абонат на м-тел
пуснаха ме на пързалката с няколко сметки които не бях съгласен да платя ама платих така или иначе
сега съм на виваком с 5лв такса - не знам от къде идват тези минути ама не спирам да говоря а сметката ми от 24.02 до сега е 47ст
дадох глас за виваком
колкото до м-тел ..... дано фалират

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Вто 13 мар 2012 12:18

Ментел скоро няма да фалират - освен телефония са закупили и доставчика на интернет Мегалан и набират добре скорост. Да видим докога ще е.
Измамници са всички оператори - аз съм на глобул от 7-8 години. Имам 3 карти и в един момент една от картите си изговаря безплатните минути и познайте кога разбирам аз, че майка ми е надговорила минутите си към Глобул и вече има 85 лв без ддс сметка... И сега кво правим ? Не мога да си й прехвърля номера за да не говори от общия ми лимит на другите две карти, не мога да й сложа индивидуален лимит само на нейния номер ... Ми кво може ? Само да плащам като поп и да ме уведомят на 100 лева сметка, че ще ми спрат и трите карти. пеераси! Сто пъти ми набутваха домашен телефон видиш ли имам 3 карти, все ще налапам за още една ... И какво като ги имам тези три карти вече N на брой години, офертата при подновяване е по-висока цена на телефона отколкото да си го купя в кеш от произволен магазин на бул. Руски...
Виваком същата работа. Имах една година симпатия, със заплахи за съд и запечатване на картата в плик пред нотариус ми спряха номера. След две години сключих друг договор (вече около година е минала оттогава) та не бяха ония тъпи квачки от External call center дето ме лъгаха само и само да ми удължат договора, та не бяха някакви фалшиви подновявания и накрая какво за лоялността си като клиент получавам същата оферта като нов абонат... Хубаво имат много минути, ама айде да ми каже някой от кой пакет колко съм изразходвал? И що за глупост е това да имаш 100 минути към БГ мрежите и 1800 към виваком и когато говориш към виваком първо да ти падат общите 100 минути и чак тогава да започват да взимат от 1800-те :dummy: :dummy: :dummy: Нямат никакъв свестен портал като за света, където да си видиш от този пакет това си изговорил, от онзи другото. Трънки! Само "Дай парите пък ша видим!"...
От никой оператор не съм доволен - мошеници и мишкари до последно!
Да добавим сега и касовите апарати с по 72 лева на година такса пренос на данни, това доста ГБ ще да трансферират за 1 година. Айде сега сметнете 3 милиона и половина апарата регистрирани до момента. Хммм едни 250 милиона левчета всяка година наложени със закон. Защо държавата не си направи един телеком, да не са й излишни тея 250 млн ? Или е по-лесно някой от правителството да гушне 2-3 милиона да си затвори очите...

Добре дошли в България!

Потребителски аватар
mario91
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mario91 » Вто 13 мар 2012 13:01

hristodj написа:
napu6en_marmot написа:

За тези 20 лева вивател ти дават 250 към всички включително и международни,1800 минути към вива и още толкова смса.Наи добрата оферта :D :D :D heavy metal zork

Тази оферта е добра когато имаш повече номера на вивател, при мен повечето са на глобул, и тези 250 мин няма да стигнат до никъде и ще се правят сметки, затова за мен най добрата оферта е тази от 20 на глобул, тък като потреблението към другите оператори ми стига с тези 30 мин. Иначе всички са един дол дренки, да не закъсваме с тях че иначе лошо.

Потребителски аватар
Shakez
Автомобил: Passat CC
Двигател: CBAB

Мнениеот Shakez » Вто 13 мар 2012 14:23

hristodj написа:
napu6en_marmot написа:

Както каза и колегата преди това - ако имаш познати/приятели на Виваком - да. Иначе 20 лева - 250 минути = 8 ст. минута, а както е при мен - глобул, с чиито абонати най-често комуникирам, ми излиза под 1ст. минутата 9.90 за 1000 минути.

Между другото, чувал съм какви ли не истории и за тях, както и е факт, че за каквото и да отидеш странично от това да се набуташ с някоя друга карта/техника те правят на маймуна. А ако случайно имаш някакъв проблем с телефона - е тогава става интересно. И 5 пъти да го върнеш - преинсталират му софтуера и си го бий в главата, важното е да добутат до 2-те години гаранция, а след това любезно биха ти продали следващата "пръчка".

Това горното го пиша не само за Глобул, макар с тях да съм имал по-задълбочени контакти.

Иначе специално аз лично нямам никакви оплаквания. Единственото, което не ми харесва е отношението със стари лоялни клиенти. Аз съм клиент от 11 години, един от първите клиенти на тази компания и не виждам нищо преференциално. Напротив новите клиенти имат по-добри преференции при подписване на договор, отколкото аз, който 11 години си плащам сметките без закъснение, че е имало периоди да съм с 2 карти.

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Вто 13 мар 2012 15:12

vodkoleq написа:извинявам се но тази буква не ми работи на клавиатурата :(

Има виртуални клавиатури колкото щеш, а и Character map на всеки компютър

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”