Това е за сега.

Aneto написа:В този красив момент се намесва "управителката", която заяви, че няма да ми даде апарат!![]()
Според нея не било важно какво казали колегите й, не ми се полагало и толкоз!!
vodkoleq написа:м-тел маи мислят че свищов е в румъниякато ходих до там и след 2-3 часа полух смс че съм в румия и съм говорил на роуминг
![]()
velinsl написа:vodkoleq написа:м-тел маи мислят че свищов е в румъниякато ходих до там и след 2-3 часа полух смс че съм в румия и съм говорил на роуминг
![]()
Преди години (може би 2001) бях в командировка в Белене. Когато отидохме на брега на Дунава получих СМС "Мобилтел ви желае приятен престой в Румъния". Цял живот ще го помня. В групата имахме един колега родом от там. Доста го бъзикахме.
Stif написа:Продължение на случая.След поредното "еврейско" обаждане от посочение от мен по-горе номер днес звъннах на т.123 и обясних ситуацията.Операторката провери номера и каза, че не е от служебните на Виваком, а на техен абонат без разбира се да казва името му. След час време отново ми звънят от същия номер, но този път като вдигнах се обади девойка и каза, че като на лоялен клиент искат да ми направат предложение, че разговора се записва и офертата щял да направи някакъв техен началник /?/, а после ще получа договор на хартиен носител за подпис.Благодарих и без да дочакам разговора с началника затворих.Не знам какво да мисля предвид на факта, че преди това от т. 123 ми казаха, че този номер не е служебен на Виваком.
Това е за сега.
azrod написа:след тази дата доста се замислям да им сложа големия Х и примерно да си купя един предплатен КолЮ за разговорите към Вивата, но да видим...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта