И без това е толкова смешно отстрани някой да кара до 'прекъсвач' в града

refresh4o написа:явно трябва да направя клип и аз да видите, че и толкова не се чува 'прекъсвача'
snupeca написа:refresh4o написа:явно трябва да направя клип и аз да видите, че и толкова не се чува 'прекъсвача'
Колега не ти разбирам терзанията..Искаш да излиташ от светофарите с пушилки, да пълниш първа за 2 сек и да си "хлопаш" профилактично?
Или искаш да знаеш дали въобще имаш? Е ако мотора спира да ускорява на дадени обороти - имаш, макар и да не се чува. Това все пак е 1.4 не 2.9
snupeca написа: Е ако мотора спира да ускорява на дадени обороти - имаш, макар и да не се чува.
snupeca написа:Колега, никой не говори кой е съдист итн, не знам защо толкова се хващаш за това, което написах за светофарите..И защото явно не е ясно, ще го кажа пак - отговора на въпроса ти е даден - колата ускорява до 6000 да речем, и въпреки че не го чуваш прекъсвача - спира. Защо не го чуваш? Или защото мощността на мотора в комбинация с терена, не може да докара напълно нужните обороти, че да ти пречука и мотора да върне идея назад - както става по клиповете в youtube, или просто си е такъв - не се чува, но ограничава оборотите. Щом държиш да го чуеш - дали пречукване или друго - свободна, задръж педала и ще разбереш.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 72 госта