Толкова време се чудих на кого е дадената кола.За теб от Коко в Русе съм чувал страхотни неща.Поздравявам те за желанието ти да подобряваш и подобряваш колата си.Като се видим един ден,ще ти стисна ръката.Поздрави от Русе.
Аз дори не разбрах че това е твоя червен звяр докато гледах снимките от феста.....който поради затегнатото финансово положение...неможах да посетя тази година... Мен лично си ми харесваше е и със старата визия....ама всички сте полудели по сток-а Имал съм една единствена възможност да я зярна наживо тук във горна се разминахме случайно един път.....и излъчваше бруталия:)...сега излъчва повече ...стил е можеби думата.
Монтирах и антена на тавана която си е елемент на всяко гти. Една снимка от вътре с вече монтирания дигитален километраж Като го монтирахме беще адски студ –15традуса но това не ни попречи да работим
Нямаше как и да не подменя и стъклата с тонирани защото проекта го изискваше. Малко с посъбрана задница която преди беше като трън за някои колеги монтирането и на гти пакета
Нареждането на таблото което го имам благодарение на Ели Павлова и е от лимитиран голф Бях си набавил и вотекс барче с уреди Радиото което ми свири е Гамма набавих и здрава кора без дупки по нея