От никой не съм доволен, но съм на мтел в момента, макар и да съм ги хващал как лъжат. За 30лв получавам 600мин към всички мрежи. За съжаление друг оператор към момента не може да ми го предложи това.
Виваком регистрираха голямо увеличение на клиентите след shit storm-а в мтел, но са си дървена компания, ниско квалифицирани кадри и все още малко абонати. Ако дръпнат напред ще се замисля дали да не мина към тях
От коЙ мобилен оператор сте най-доволни?
- vodkoleq
- Автомобил:
- Двигател:
Re: От коЙ мобилен оператор сте най-доволни?
по-предложение на колегата "azrod" слагам опцията "От никои"
Това е доста полезна информация, която е е хубаво да се знае преди да се подпише.azrod написа: Хубаво имат много минути, ама айде да ми каже някой от кой пакет колко съм изразходвал? И що за глупост е това да имаш 100 минути към БГ мрежите и 1800 към виваком и когато говориш към виваком първо да ти падат общите 100 минути и чак тогава да започват да взимат от 1800-те![]()
![]()
![]()
БЕЗЦЕННО ЗА ВИВАКОМ.
- hristodj
- Автомобил: golf 3 kombi
- Двигател: AHU 97
- Контакти:
Те всички гадове са така.винаги ни 

- sp_konsulov
- Автомобил:
- Двигател:
Май МТЕЛ правят много напоследък да се оправят нещата, нали ?
sp_konsulov написа:Май МТЕЛ правят много напоследък да се оправят нещата, нали ?
НЕ! Още има доста да давате.
- vodkoleq
- Автомобил:
- Двигател:
прецаках се ...!
старите гласове се изтриха

- hristodj
- Автомобил: golf 3 kombi
- Двигател: AHU 97
- Контакти:
vodkoleq написа:прецаках се ...!
Това е конспирация

- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
С Мтел пробвах три пъти и всичко свършваше със скандали. Загубен съм за тях като клиент. На Глобул съм от първите , не са ме лъгали , но са адски досадни като си плащаш сметкта. Цените на телефоните са им прилични на лизинг. Виваком имам от 4г. не съм ги хващал в надписване, но са неуписуеми досадници когато договора стане безсрочен да те зарибяват пак.Апаратите на лизинг са на космически цени. След Мтел имам параноя и непрекъснато си сверявам разпечатките с паметта на телефона, хубаво е че вече помнят с месеци назад.
- radko86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL ARL
Виваком Симпатия 5години,най хубавото е,че като забравиш да платиш не те спират като някои други 

- Booster
- Автомобил:
- Двигател:
Бях на Мтел , не съм доволен , бях на Виваком - доволен (ваучери) , от 4-5 години твърд абонат на сметка на Глобул , тарифа 1500 мин , 1500 смс-а и 30 мин към другите оператори , взех си и тел на изплащане , верно най-ниската сметка , която съм плащал е 49 лв. и стотинки , иначе все нагоре , ама кво ме бърка
, то кво остана - едни пари и една красота

И все пак си мисля , че Виваком са най на кирия , лошото е , че малко познати имам на този оператор , това ме спира...

И все пак си мисля , че Виваком са най на кирия , лошото е , че малко познати имам на този оператор , това ме спира...
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Аз съм доволен от Мтел, може би съм единствен. Имам 3 телефона на абонаментен план на Мтел и две предплатени, може би понеже са към служителски(на военните) групи, не съм усетил някакво сериозно надписване. На трите телефона около 30-40 лева, което мисля че е нормално.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Понеже малко лапкат пиявиците мръсни та и връзката на касовите апарати към НАП ще минава през тях 

vwfena написа:Аз съм доволен от Мтел, може би съм единствен. Имам 3 телефона на абонаментен план на Мтел и две предплатени, може би понеже са към служителски(на военните) групи, не съм усетил някакво сериозно надписване. На трите телефона около 30-40 лева, което мисля че е нормално.
Аз съм в същата група със стар план съм от 2004 година. Нямах щастието да ми надпишат сметки, но 80% от хората около мен в тази група правят по 30-40лв и изведнъх по 280(понякога и по две такива фактури). Бих казал, че а и ти сме едни от малкото щастливци в това отношение.
Отделно тия точки от Мтелклуб(за лоялните клиенти) дават абсолютни боклуци - едни флашки имаше и тях ги спряха щото си заслужаваха.
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
И аз да се обадя с тихичък глас да не вземе да се засегне някой
, затова че съм доволен от Мтел . От както се помня с телефон ползвам услугите им . В момента съм на план Zero 9.90 на месец , само с 0.12 ст първоначална такса на разговор към номера от Мтел /1000 минути общо безплатни / . На половинката съм и взел 2000 м към Семейство и приятели и 30м към всички мрежи + къде ме набутаха със стационарен телефон пак с 2000 минути към Семейство и приятели като тяхната обща такса е 10 лв . Общо взето от 60-70 лв на месец слязох само на таксите 20 лв + 5-6 лв отгоре . Забравих да кажа за разговори извън Мтел си взех и Фасулската карта , и това веднага се отрази на следващата сметка - платих по-малко .
Да спомена и един минус , понеже скоро си прехвърлих номерата на фирмата възникна един проблем . Не мога да си използвам точките
. Питам младежа на касата имам точки , искам ваучер за тия точки . Той гледа кокори се ... миии не може да ги ползвате фирмите нямат точки
. Е хубаво , а какво правим тогава с тия точки ... нищо висят ти .

Доста хора хвалят ВиваСома , но като се замисля повечето ми познати са на Ментетата и няма смисъл , изгода да си сменям оператора .

Да спомена и един минус , понеже скоро си прехвърлих номерата на фирмата възникна един проблем . Не мога да си използвам точките

Доста хора хвалят ВиваСома , но като се замисля повечето ми познати са на Ментетата и няма смисъл , изгода да си сменям оператора .
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”