Струва ли си тази кола ? Монтана

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Re: Струва ли си тази кола ? Монтана

Мнениеот Iezekil » Пон 12 мар 2012 21:59

за 1 000лв ще я вземе,а за тези парици си бива.Моята е внос от Швейцария,имаше няколко петънца ръжда по веждите и толкоз,за 7 години не станаха повече...

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Пон 12 мар 2012 22:06

vw_motor написа:
anonym0us написа:

Темата отива към Италия vs. Австрия :deal
Никак не мисия да я кърпя mhihi за толкова пари след 30 хил. км се е изплатила и на снимките се вижда че някой се учил на нея позакърпена за хиляда лева толкова mhihi
От Австрия колите за мен лично са с поддържани на двигател :idea:
Лошия външен вид е за предпочитане пред еб@н двигател :mrgreen:
Идали наистина е sdi или с механичната помпа
AEY 1.9 sdi с електрона газ + ECU или 1Y 1.9 d С жило(механична) без компютър

Значи ако не съм в грешка ако двигателя е без турбина съм виждал и на поло до 97 г да слагат такъв! Но не съм сигурен и за това не искам да те подвеждам! До това колко е здрав двигателя без да се качиш и да я покараш неможем да кажем нищо, защото все едно да си хванеш приятелка по интернет без да си я видял на живо, само по снимка! (Аджеба има ли такава кола на снимката?) Ти хубаво питаш, но едва ли няой я е виждал!

Другото което е, ако мислиш само 30 хил да я караш, не си заслужава парите които ще дадеш по нея, разбирасе това е мое мнение! НО за тия пари ако искара толкова пускай ТОТО!

И за да не кажат че си чеша клавиатурата, точно на тая кола НОВ съединител, и недай си боже се скапе скоростите, струва колкото колата!

голф написа:Какво ще кажете за колите внос от Германия ?

Имали сме кола и от Германия и Австрия даже и от Швейцария!
Рано или късно всички стават Опел, това не е моя фраза, но реалността е такава!
Ако мислиш че на място се виждат ръждите се лужеш, те са маскирани с кит по 5 лева кутията! С Една кутия минава всички вежди, а пода с 2 кутии и малко Бяло боди и е като нова! НО до 2 години ставаш като Фред Флинстоун!

п.п Ако питаш мен, пропусни тая обява, даже и да не съм виждал колата, си личи в какво състояние е!

vw_motor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_motor » Пон 12 мар 2012 22:45

Изображение
Аз съм автора на темата ако някой не е разбрал :banghead: може ли да се пише по темата

sam_boha написа:
vw_motor написа:Идали наистина е sdi или с механичната помпа
AEY 1.9 sdi с електрона газ + ECU или 1Y 1.9 d С жило(механична) без компютър

Това най-лесно ще го разбереш като се отвори капака на колата. Ако е с пластмаса и си пише СДИ е ясно, ако е с пластмасова въздушна кутия отгоре и няма надписи - 1У.
СДИ-то е светлинни години напред и като техника и като разхода, като вървеж са си слабаджаци...

:да: тенкю пич

Vidol Nikolov написа:И какво сте я запрехвалили тая Италия-кво ламирините са добре,а мотора е починал с оригиналното масло на 200 000...хахах,нямам думи големи сте спецове
Това и моето мнение за Италианските коли над 12-3 години .

ПИТАМ ЗА КОНКРЕТНА КОЛА http://www.cars.bg/u579157 Ако има услужлив колега от Монтана да я погледне да не карам 200 км. в двете посоки само за тая кола.
За втора кола е та външния вид не от значение.

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Пон 12 мар 2012 23:29

В сряда съм там по работа.Ако още те интересува пиши на лични.

Потребителски аватар
boqn92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boqn92 » Пон 12 мар 2012 23:34

Колега влизай в Мобтиле австрия и виш как стоят нещата голфчето там струва сигурно 200 евро.щото колегата преди месец продаде за 1300лв Г3 1.6 75 черен мат абсолутно запазен люк,сд и мн др .според мен не бързай да купуваш.има милиони коли от сорта Сеат,Шкода,Ауди ;)

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Сря 14 мар 2012 19:27

Тая автокъща може да се преименува на Автоморга.Тамън и името и е такова-Последен шанс maikomila :applause: mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
ilkomuhata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilkomuhata » Сря 14 мар 2012 19:37

mitko85 написа:Колите от Швейцария не са много по-различни откъм ламарини.

:screwy Ти ходил ли си въобще там

Потребителски аватар
slaveiko67
Автомобил: Golf 3 GT TDI
Двигател: AFN 96g

Мнениеот slaveiko67 » Сря 14 мар 2012 20:11

Познавам хората в автокъщата и мога да погледна колата утре или в петък.Ако има някакви "скрити"проблеми има кой да ми каже-"НЕ Я ВЗИМАЙ".Може и снимки да направя. :beer

vw_motor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_motor » Чет 15 мар 2012 0:16

slaveiko67 написа:Познавам хората в автокъщата и мога да погледна колата утре или в петък.Ако има някакви "скрити"проблеми има кой да ми каже-"НЕ Я ВЗИМАЙ". Може и снимки да направя. :beer

Не се разкарвай.................
Отказах се от покупката на колата :drunk
за "скрити" проблеми не знам, но и откритите са и достатъчно
Не я препоръчвам на никой (освен за части) :deal
Това не е анти реклама успех с продажбата им пожелавам!
И не е луд този, който яде баницата а този, който му я дава!

Ако мислиш, че съм в грешка и подвеждам потенциалните клиенти на авто-къщата за конкретния автомобил може да се обосновеш темата е отворена :да:

Потребителски аватар
slaveiko67
Автомобил: Golf 3 GT TDI
Двигател: AFN 96g

Мнениеот slaveiko67 » Чет 15 мар 2012 5:50

slaveiko67 написа:Познавам хората в автокъщата и мога да погледна колата утре или в петък.Ако има някакви "скрити"проблеми има кой да ми каже-"НЕ Я ВЗИМАЙ".Може и снимки да направя. :beer

Колега,може да съм те подвел в предния пост,но познанството с хората от авто-къщата е плод на това,че си купих кола от тях-Полото в гаража ми.И то е СДИ.Гледал съм го десетина пъти преди да го взема.Миналото лято правих оглед там на бензиново Поло за мой роднина от Варна и докато се чудехме,дойдоха едни момчета от Кюстендил и натовариха 4-ри коли,между които беше и Полото,което оглеждах и аз.След време оглеждах колите в обявите в нета и го видях същото,в същото състояние за хилядарка в повече... facepalm .А понеже всеки ден минавам покрай автокъщата,доста често виждам прекупвачи да товарят по платформите коли,които после се препродават най-вероятно.Монтана е малък град и се знаеме общо взето,та и тази автокъща е известна с ниските цени и с това,че не правят и не замазват "колите",които продават.Друг е въпроса,че 3/4 от колите там са много зле...но за всеки влак си има пътници.А и покупката на 15-20 годишна кола си е авантюра и си трябва голяма доза късмет.Пожелавам ти го от сърце! :beer

Потребителски аватар
MMX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MMX » Сря 21 мар 2012 12:24

slaveiko67 написа:...тази автокъща е известна с ниските цени и с това,че не правят и не замазват "колите",които продават.

Монтана ~ Враца => по-добре да не купуваш кола, особено "изгодните" оферти.

Потребителски аватар
sam_boha
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sam_boha » Сря 21 мар 2012 12:50

MMX написа:
slaveiko67 написа:...тази автокъща е известна с ниските цени и с това,че не правят и не замазват "колите",които продават.

Монтана ~ Враца => по-добре да не купуваш кола, особено "изгодните" оферти.

Прав си доколкото "изгодните оферти" са бракове, които почти не може да вкараш в ред.
Иначе хубави коли и във Враца, и в Монтана има, но цената си е ... реалната (както е навсякъде). Хубавите неща си струват пари.
Иначе лошото е, че в тези райони се снабдяват с коли от Австрия (защото е по-близо), което не е най-големият проблем, и взимат най-евтиното, което намерят (което е вече основният проблем).

П.П. Виждал съм Опел от Австрия, който след 3 зими в БГ видимо няма ръжди никъде. Просто колата е била хубава и поддържана, а не "за 300 евро - това е най-доброто".
Важното е да се гледа. Ръждата определено е по-страшна от евентален проблем с мотора.

Потребителски аватар
Special mk3
Автомобил: Vw Golf Mk3
Двигател: TDI
Контакти:

Мнениеот Special mk3 » Чет 22 мар 2012 11:18

мнения че вече ръждата го е сасипала са глупости.от Австрииските коли си има и добри и читави без никва забележка тогава кво ше кажат разбирачите scare ,нали ги карам всяка седмица така че която кола си е хубава и здрава струва пари.ами Италянските коли като са на по 300 000 и нема място дето да не са бити и ожулени и интериора им е в окаяно състояние и няма въстановяне кво става....

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”