До тук добре,смениха го хората,дадоха гаранция и така започнаха мойте проблеми .
На буса започнаха да се изпотяват стъклата ,това ме озадачи и замисли и един ден забелязах по кората на тавана при десния сенник ,че има влага.Отидох в сервиза и им показах ,че челното стъкло пропуска вода ,беше мокър и мокета .
Като коректни търговци хората ми презалепиха стъклото на 21.12.11г.
Решавам аз да претапицирам тавана и какво да видя ,като го демонтирах на 01.03.12г.влагата си е същата и стъклото пак пропуска вода.Същата процедура ,отивам казвам .....правят го......и след следващия дъжд на12.03.12г. започва да ми капе върху лявото коляно вода

Та отивам в друг сервиз на същата фирма момчетета свалят стъклото и ми се обаждат да отида и да видя от къде тече
в левия улук са закопчани панелите и има една лека цепка под стъклото дет се слага силикона.
Вземам си колата без челното стъкло прибирам се в нас вадя телоподаващото заварявам указаното място мажа го с грунд и се връщам в сервиза .Момчетата залепиха стъклото обясниха ми да не го мия седем дена с водоструйка,както и предните пъти ,