Голф3 - Теч на вода в купето (до педалите)
- bojidar_ka
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф3 - Теч в купето (до педалите)
Колега загледай предния прозорец ако има ръжди около него (може и да са малки вярвай ми) от там се налива като чалтик .Друг издайник че се пълни от прозореца е деформация тапицерията на тавана защото се овлажнява и деформира.Ако е от там викаш някоя фирма да ти свали прозореца зачистваш с ъглошлайф мажеш с преобразовател за ръжда някъв шприц или боя и пак слагаш прозореца.И аз бях ноо отворен и така смених предния прозорец с нов щото се беше отлепил и се спука.Поздрави
- mitko 82
- Автомобил: vento VR6
- Двигател: AAA 1996
ето и обещаните снимки: http://mitko8212.snimka.bg/details/shibidaht.662062
пс.извинявам се за закъснението и качеството ама са от тел. а той толкова си може
пс.извинявам се за закъснението и качеството ама са от тел. а той толкова си може

- Kilara37
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.6 SR
Значи колеги след огледа по шибедаха разбрах че са запушени предните два канала ,полях от горе вода по улея от дясно не потечи изобщо а от ляво взе да тече вътре в ляво от бушоните.Дясната страна се отпуши лесно с една тел човърках маншона който излиза до предната врата до пантите а лявата страна самия маркуч бил измъкнат о маншона който се подава вън.Много зор беше наместването му,там можех да бъркам само една ръка с два пръста бутах маркуча с другия маншона .След това полях пак от горе и всичко си беше наред.За сега е добре но все пак ще изчакам времето да покаже,знае ли се с тези стари коли може пак да се изненадам .
Мерси на колегите за отговорите.
Мерси на колегите за отговорите.
- Kilara37
Колеги филма продължава след лекия дъждец тези дни махам стелката да видя как е положението и направо яд да те хване пак леко е влажна .Надигнах мокета отдолу направо си е мокро проверявам с ръка зад педалите нагоре и там е влажно,след като маркучетата на шибедаха са добре кое да проверявам колеги
- chiki-riki
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: 1.8
Да споделя моя "опит", миналото лято в един голям дъжд забелязах, че капе вода, но от пасажерската страна и само когато парното е пуснато, спряно ли е парното, теч - няма. Та пуснах тема и колегата mupko, каза да си проверя отворите на предния калник, които се намират под пластмасовата кора, гледах маях се, отвор не виждах, поразръчках се с отвертката, намерих го и го отпуших от тогава не съм има проблем. Провери и твойте отвори да не са запушени 

- Kilara37
Аз отворите бях ги отпушил отдавна но забелязах че маншона на жилото за отваряне на предния капак е измъкнат напъхах го отново и сега чакам да завали .....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”