музика голф3
-
- Автомобил: VW GOLF 3 GTI EDITION
- Двигател: AGG 1996
музика голф3
решил съм да си копувам нови колони за колата и мисля да са тези http://aval-bg.com/car-audio/hertz/govo ... tz-dsk-165 за предната линия и тези http://aval-bg.com/car-audio/hertz/govo ... tz-ecx-165 за задните врати имам СД SONY CDX-GT28.Въпроса ми е дали тези говорители ще свирят нормално или ще ми трябва усилвател за тях и ако ми трябва какъв да бъде.мерси за отделеното време
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: музика голф3
Взимаш ESK165 за предни и задни на първо време може да не слагаш. Смисъл от усилвател с тоя плеър няма (плеъра няма нужните изходи за да управлява 4 говорителя вързани на усилвател). Аз имам ESK165 на едната кола и DSK165 на другата - разликата в звука поне за мен струва повече от 70-те лева разлика в цената. Даже ако се мераклисаш може да сложиш и ESK165L, които имат малко по-добър бас от чистата версия. За оптимален вариант може да облепиш ламарините под корите с Flashband.
Ако иска нещо, което само да свири и не си много претенциозен взимаш 2 броя DSK165 за предни и задни и нещата ще заспят. Даже за твоя плеър това е по-оптималния вариант защото той скъпи говорители не заслужава. Ако смяташ да градиш по-истинска система се четеш пак първия абзац
Ако иска нещо, което само да свири и не си много претенциозен взимаш 2 броя DSK165 за предни и задни и нещата ще заспят. Даже за твоя плеър това е по-оптималния вариант защото той скъпи говорители не заслужава. Ако смяташ да градиш по-истинска система се четеш пак първия абзац

-
мерси колега лек ден
-
колеги какъв усилвател ми трябва за това нещо http://www.aval-bg.com/car-audio/hertz/ ... z-es-250-d.мерси
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Двуканален който може да се връзва мостово или моноблок. Ако питаш колко мощен - колко ти е кеф говорителя е 250W.
Ако усилвателя е по-слаб от говорителя при опит за усилване над определено ниво ще чуваш кривочи от усилвателя.
Ако е обратното като усилиш над определено ниво ще чуеш кривочи от говорителя и може да го изгориш.
И в 2-та варианта трябва да се внимава с волумето и настройките.
Ако усилвателя е по-слаб от говорителя при опит за усилване над определено ниво ще чуваш кривочи от усилвателя.
Ако е обратното като усилиш над определено ниво ще чуеш кривочи от говорителя и може да го изгориш.
И в 2-та варианта трябва да се внимава с волумето и настройките.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”