Сгъваем ключ!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: Сгъваем ключ!
Имобилайзера е в таблото.В ключа си е нещо като ампула,ама не баш
. Та предполагам са ти износени копчетата.Ако е така може да смениш само долната част с бутоните като прехвърлиш платката за централното на новия ключ.А заготовката и ампулата си ги слагаш от стария ключ.

- kikata
- Автомобил: vw passat b6
- Двигател:
- Контакти:
IvailoOo написа:Имобилайзера е в таблото.В ключа си е нещо като ампула,ама не баш. Та предполагам са ти износени копчетата.Ако е така може да смениш само долната част с бутоните като прехвърлиш платката за централното на новия ключ.А заготовката и ампулата си ги слагаш от стария ключ.
Значи единствения ми ключ е като този долу, както казах е много захабен, искам да му извадя ампулата и да я сложа в някакъв по-новичък, макар и да не му работят копчетата за алармата и т.н.

- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
kikata написа:Значи единствения ми ключ е като този долу...IvailoOo написа:Имобилайзера е в таблото.В ключа си е нещо като ампула,ама не баш. Та предполагам са ти износени копчетата.Ако е така може да смениш само долната част с бутоните като прехвърлиш платката за централното на новия ключ.А заготовката и ампулата си ги слагаш от стария ключ.
колега ето снимки снимах моя, при теб е по същия начин, не се притеснявай с отверка лесно става, но без чук!

http://imageshack.us/photo/my-images/515/img0969aw.jpg/
http://imageshack.us/f/401/img0970bc.jpg/
http://imageshack.us/f/811/img0971ge.jpg/
http://imageshack.us/f/254/img0973ug.jpg/
http://imageshack.us/f/593/img0974n.jpg/
http://imageshack.us/f/46/img0975jc.jpg/
ако имаш въпроси питай

дано съм помогнал
- friend007
- Автомобил: Голф 5+
- Двигател: BSE
Добър ден колеги.
Искам да попитам къде мога да намеря схемата за централно заключване на Голф 3 (или ако някой я има да я постне). Нов съм, но съм решил да слагам едно от тези управления за централното, който са с такъв ключ (сгъваем). До сега успях да свържа дистанционния модул, но само към отключване, а не ми е ясно как трябва да стане заключването. Ако може помогнете със схеми или информация (всичко ще ми е от помощ).
Благодаря ви предварително
Искам да попитам къде мога да намеря схемата за централно заключване на Голф 3 (или ако някой я има да я постне). Нов съм, но съм решил да слагам едно от тези управления за централното, който са с такъв ключ (сгъваем). До сега успях да свържа дистанционния модул, но само към отключване, а не ми е ясно как трябва да стане заключването. Ако може помогнете със схеми или информация (всичко ще ми е от помощ).
Благодаря ви предварително

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
И аз да се разпиша с един въпрос. Някой поръчвал ли е ключове от колегата ( viewtopic.php?f=45&t=296962 ),за да каже как са като качество,издръжливост и тетака. Става дума за първия модел с 3-те бутона. Моя ключ си отиде геройски и ми трябва само кутийка,ама с боклуци не ми се занимава.
- kikata
- Двигател:
- Контакти:
IvailoOo написа:И аз да се разпиша с един въпрос. Някой поръчвал ли е ключове от колегата ( viewtopic.php?f=45&t=296962 ),за да каже как са като качество,издръжливост и тетака. Става дума за първия модел с 3-те бутона. Моя ключ си отиде геройски и ми трябва само кутийка,ама с боклуци не ми се занимава.
И мене ме интересува същото, но ме съмнява качеството на въпросните ключове.
- dangera
- Автомобил:
- Двигател:
колеги ако искате може да си поръчаме за куб и ако е възможно да направи отстъпка ?
- kikata
- Двигател:
- Контакти:
dangera написа:колеги ако искате може да си поръчаме за куб и ако е възможно да направи отстъпка ?
Колега не става дума само за парите, а и за качеството на тези ключове.
Примерно в сайта долу пише, че са оригинално, знам ли!?

http://locksmithbg.com/categories.php?CategoryID=13
- ZvEr4O_MaN
- Автомобил: Vw Passat B6 CR 2009
- Двигател: CBAB
Днес звънях на хората от дадената обява,но цените не са реални.
Цял ключ с всичкото му дали е 3 бутонен или 2 бутонен цената му е 150 лв и казват,че е оригинален а колко е в същност не се знае.
Цял ключ с всичкото му дали е 3 бутонен или 2 бутонен цената му е 150 лв и казват,че е оригинален а колко е в същност не се знае.
- dangera
- Автомобил:
- Двигател:
А такава кутийка като на колегата от къде може да се купи от София ?

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re:
Apo82 написа:Apo82 написа:аиде де няма ли алармаджии да помагат
готово и аз имам ве4е такав клу4 и си4ко ми коства6е само 17 лв+8 лв за добликат на клу4а.ако има някои мераклия да си прави и тои и да е от бургас да пи6е 6те му дам инфо от каде мойе да си набави такав клу4
Давай инфо братле откъде в бургас че ми се распада ду благодаря
-
- Автомобил:
- Двигател:
В Пловдив се продават такива сгъваеми ключове по 2 в комплект + модул за алармата на цени около 50-55 лв 
Мога да пращам на някого ако иска чрез Еконт.
П.С.: Аз си търся логото на Фолксваген, за да си го залепя отзад на сгъваемия ключ

П.С.: Аз си търся логото на Фолксваген, за да си го залепя отзад на сгъваемия ключ

- ZvEr4O_MaN
- Автомобил: Vw Passat B6 CR 2009
- Двигател: CBAB
xyper написа:В Пловдив се продават такива сгъваеми ключове по 2 в комплект + модул за алармата на цени около 50-55 лв
Ами при ключари има колкото искаш логото,а даже може да си намерите сгъваеми ключове хубави.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Да знаете някъде да се продават сгъваеми ключове с възможност да се обучат към алармата?