Въпроса ми е,трябва ли задалжително да търся пружина от VW или става и от някоя друга кола?Някой имал ли е такав проблем като мен.Само да кажа че от обикновен Пасат не стават,защото е по дълга.Моят Пасат има носач отзад
Задна пружина за Б5 синхро
- Diesel81
- Автомобил: Vw Sharan 1.9 TDI
- Двигател: AUY 2000
Задна пружина за Б5 синхро
Онзи ден забелязах че явно зимата някаде сам счупил задна лява пружина 
Въпроса ми е,трябва ли задалжително да търся пружина от VW или става и от някоя друга кола?Някой имал ли е такав проблем като мен.Само да кажа че от обикновен Пасат не стават,защото е по дълга.Моят Пасат има носач отзад
-
gancho
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Задна пружина за Б5 синхро
Не знам от какво друго стават,но трябва да търсиш 2 пружинИ,а не пружинА.
Пружини и амортесьори се сменят само комплект!!!Поне аз така съм чул
Пружини и амортесьори се сменят само комплект!!!Поне аз така съм чул

-
karabelov
- Автомобил: VW Passat 2.5 tdi v6 4motion
- Двигател:
Re: Задна пружина за Б5 синхро
Здравей колега,
имам 5.5 4х4, и имах същия проблем преди година, счупих задна лява, след седмица на крика на приятел, вече бях с две нови, от Audi 100 4х4, около 100лв.бройката, нови, ефекта- возия и комфорт- без промяна, но задницата ми е по висока с около 40мм.спрямо преди.
Надявам се да съм ти бил полезен
имам 5.5 4х4, и имах същия проблем преди година, счупих задна лява, след седмица на крика на приятел, вече бях с две нови, от Audi 100 4х4, около 100лв.бройката, нови, ефекта- возия и комфорт- без промяна, но задницата ми е по висока с около 40мм.спрямо преди.
Надявам се да съм ти бил полезен