galyaradeva написа:Ще ме извиняваш не исках да те обидя ма не можах да се стърпя
Извинен си ,тези коли ги караме уравновесени и спокойни хора и преди да кажем и изявим нещо премисляме
не стреляме на посоки и на сляпо

galyaradeva написа:Ще ме извиняваш не исках да те обидя ма не можах да се стърпя
wetrelaks написа:колеги и на мен ми прокапа от предното стъкло от пароструйката но видях че има ръжда по -ръба на тавана . като го свалят стъклото ,трябва да измина 10- тина км. до сервиза в който ще отстранят ръждата и ще го пръснат за да няма проблеми занапред . после обратно до кобра .проблем ли е ако карам без стъкло за купето?,четох че на колега му се е усукало .
KingoftheROAD написа:wetrelaks написа:колеги и на мен ми прокапа от предното стъкло от пароструйката но видях че има ръжда по -ръба на тавана . като го свалят стъклото ,трябва да измина 10- тина км. до сервиза в който ще отстранят ръждата и ще го пръснат за да няма проблеми занапред . после обратно до кобра .проблем ли е ако карам без стъкло за купето?,четох че на колега му се е усукало .
Аз за Транзит акуловата маска знам, че не трябва да се кара без предно стъкло, а да се тегли. Иначе тавана задължително се накъдря. Т4-ките имат два надлъжни канала по дължината на таван, не би трябвало да е проблем, но за всеки по-добре намери някой да те изтегли...
galyaradeva написа:"уравновесени" "спокойни" "премисляме"
Я ти кажи какво стана със стъклото че много разводнихме темата
За тези които ще се чудят часът е 3 сутинта
pepi74 написа:Карах го аз и нямаше проблем ,а относно куките мисля ,че никъде в закона не пише ,че не може да се кара без челно стъкло.Показваш бележката и може да ти влезнат в положение
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта