1637 написа:Лошо..много лошо с тези телевизии.Опитах да си инсталирам СопКаст..не става
.Дали ще е съзтезанието по торентите вече?
обикновенно,1-т път дава проблем с инсталацият.2-т трябва да стане

Има ги и в замундата,и в арената

1637 написа:Лошо..много лошо с тези телевизии.Опитах да си инсталирам СопКаст..не става
.Дали ще е съзтезанието по торентите вече?
Vettel написа:Честито на Маковете. Заслужена победа.
Ето как се обърнаха нещата. Колкото Мак изоставаха миналата година от биковете, толкова биковете изостават през тази. За справка: квалификационната обиколка на Фетел е била с 1.6 сек по-слаба от 2011, а на Бътън: с 0.8 секунди.
Добро състезание се получи. Яд ме е, че Пастор-а бе по-бърз от Алонсо и не го изрязка. Кими започна с късмет... 3 места спечели в последния завой на състезанието. Има потенциал в Лотус-а. Такъв има и в Мерцедес. Яд ме е за Дедко и Нико, че имаха проблеми. Рикиардо и Верн също направиха чудесно състезание.
Vettel написа:Интересно ми е Г-н Нюи дали ще успее да подобри темпото за Китай след месец. Иначе тази неделя ще съм доволен на подиум и победа на Хамстера, че иначе Бутона ще дръпне рязко напред![]()
Кими дали ще яде сладолед този уикенд
Vettel написа:Интересно ми е Г-н Нюи дали ще успее да подобри темпото за Китай след месец. Иначе тази неделя ще съм доволен на подиум и победа на Хамстера, че иначе Бутона ще дръпне рязко напред![]()
Кими дали ще яде сладолед този уикенд
Vettel написа:Синоптиците предвиждат дъжд през целия уикенд в Малайзия. Шансовете да има суха сесия били под 10%.
MK4 написа:Go go MSC, в дъжда трябва да ги разцепи
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта