Проблем с ABF
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с ABF
Това отстрани на главата ли? На тая "тръба" стой датчика за климатика и трябва да е с 2 пина(по спомен) а този за компа е завит пот тази тръба направо на главата също с 2 пина.
тоз който е на главата е с два пина и е добре но тоз който е на трабата при мен е с 4 пина и непоказва нищо колата е с климатроник
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Този с 4те пина(при мен са 2пина със климатик съм) е защита ако много загрее двигателя да се изкл.компресора.Поне при мен е така ако е така-пробвай включва ли ти компресора.
- Buxpo
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF
Ако ще е 2ра употреба търси пак от климатроник и го замери да не би да е развален, иначе нов в който и да е оторизиран магазин за авточасти би трябвало да го имат, и мисля че е около 15 лева, но потърси за всеки случай че за цената не съм много сигурен защото има и ментета дето са по ефтини но са далеч по некачествени
Колеги датчика трябва да е бял пак нали и кой свят какво означава някой може ли да ми каже
- Buxpo
Да същия трябва да е, за цветовете не съм напълно сигурен, но мисля че те се отнасят за различните модели
- Buxpo
Днеска проверих в Аутодатата ,но там нямаше много данни за този датчик,имаше го записан като ECT сензор но нищо повече.
Отностно прекъсванията при мен оня ден колата отказа тотално и не иска и да запали даже и в крайна сметка я откарах при добър майстор да огледа, че аз не искам да пипам като не съм напълно наясно с нещата.Днеска се обади и каза че палеца се е бил прецакал и бил стопил дистрибуторната капачка и след като ги е сменил каза че колата е работила перфектно ,но я оставих и днеска да я тества за всеки случай и утре си я прибирам, та за това ако не си поглеждал виж и капачката за всеки случай в какво състояние е
Отностно прекъсванията при мен оня ден колата отказа тотално и не иска и да запали даже и в крайна сметка я откарах при добър майстор да огледа, че аз не искам да пипам като не съм напълно наясно с нещата.Днеска се обади и каза че палеца се е бил прецакал и бил стопил дистрибуторната капачка и след като ги е сменил каза че колата е работила перфектно ,но я оставих и днеска да я тества за всеки случай и утре си я прибирам, та за това ако не си поглеждал виж и капачката за всеки случай в какво състояние е
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”