Имам въпрос относно спортно окачване тип cailover за голф 2?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
MapTo``
Автомобил:
Двигател:

Имам въпрос относно спортно окачване тип cailover за голф 2?

Мнениеот MapTo`` » Пон 19 мар 2012 20:06

Здравейте колеги искам да ви попитам следния въпрос,решил съм да слагам регулеруемо спортно окачване и гледам различни модели и марки ,наясно съм,че за нещо хубаво и качествено трябва да се даде и добра сума пари,целта поради която слагам спортно окачване е единствено визия ,несмятам да карам на писта или нещо подобно ,така да кажа трябва ми за ежедневна употреба и визия нищо повече,та въпроса ми е гледам в ebay.co.uk има окачване на марката JOM интерисува ме някои кара ли с такова и какви са ви мненията и впечетленията от това окачване,цената ме устройва само ме интерисува някои по запознати колеги да споделят мнения от това дали са доволни ,добре ли се държи по нашите скапани улици, каква му е возията спрямо другите окачвания,колата на която ще се слага е голф 2.
Ето точният линк на това което гледам http://www.ebay.co.uk/itm/VW-Golf-MK2-J ... 43a7f302f6
ето и няколко примерни снимки
7410002-xl.jpg

Мерси предварително за отговорите :beer
Прикачени файлове
$(KGrHqR,!hgE6Z+zQ0RGBOvormQZWQ~~60_12.jpg

Потребителски аватар
Cern Swiss
Автомобил:
Двигател:

Re: Имам въпрос относно спортно окачване тип cailover за голф 2?

Мнениеот Cern Swiss » Пон 19 мар 2012 20:38

Аз съм карал точно с такова преди години и бях МНОГО ДОВОЛЕН! :bowdown Комбинира комфорта на мекото заводско и стабилността на спортното, бонус е да си нагласиш височината по твой вкус! :bowdown За парите си е супер.
Само че тия пари от линка са много, по-добре си вземи от колегите тук, които продават. Поне ще го видиш наживо и няма да те излъжат, а от ибей има и вариант да не дойде или друг проблем.

Потребителски аватар
MapTo``
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MapTo`` » Пон 19 мар 2012 22:43

Колега ти си бил доволен от това окачване така го разбирам,возията му не е като на лагерна количка така ли да го разбирам :) ,цената от сайта идва на 380 български лева ,тук във форума точно такова ненамерих някой да продава,а на други окачвания им искат по 450-500лв разликата не е малка,незнам и аз все още се чудя :roll:

Потребителски аватар
Cern Swiss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cern Swiss » Вто 20 мар 2012 6:50

Да, бях много довоен точно от возията - не е лагерница, има си прилична мекота и комфорт, а е много по-стегнато и твърдо в завоите и реагира супер конкретно на волана.
Не знам как сметна 380лв., ама първо тоя не праща до БГ, второ доставката му до друга страна в ЕУ е 18 лири. Така става 180 лири, което е 430лв. Доставят фрий само до Англия, ама оттам пак са разходи да дойде. А тук можеш да го видиш, пипнеш... Питай колегата guru, той може да ти предложи такова според мен.
Иначе окачването определено си струва парите. То едни читави нормални амортисьори и пружини са ти повече.

Потребителски аватар
MapTo``
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MapTo`` » Вто 20 мар 2012 21:21

Да трябва да се поинтерисувам ,не е проблем,че не праща защото от англия ще ми го пратят имам приятели там ,а относно цената тя е в паунди и като я калколирам с онлаин конвектора спрямо паунд и леж и ми идва на тази цена:),искам жсе пак още някои да сподели своето мнение за въпросното окачване,това което най ме вълнува да не е като тресачка да ми изпадат пломбите :)мерси за полезната информация която ми сподели ,щом си го ползвал и си доволен значи си струва за парите,нека ако има още някои да каже :beer

Потребителски аватар
MapTo``
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MapTo`` » Пет 23 мар 2012 10:54

Никой друг ли неможе да каже впечетления от въпросното окачване или да даде съвет за някое сносно,само един колега ли е карал с въпросният JOM ? :roll:

Потребителски аватар
pavkomk2
Автомобил: Jetta mk2
Двигател: 112 PB -- 139 KR

Мнениеот pavkomk2 » Пет 23 мар 2012 13:42

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”