Благодарности на колегата bobocamaro - винаги да си така точен братле. Спаси ме от сигурно "висене" и "чудене" с часове със бързата си реакция.Благодаря!!!
Убав човек е той , ако може винаги ще позапомогне . На маса нямам мнение , но на кафе е сиУен Та ще използвам темата да му благодаря за 143-те съвета , които е дал и нещата , които е свършил докато си пие кафето
Благодаря Ви за милите думи, Господа. А всъщност нищо съществено не съм сторил, напротив. golfarata редовно тормозен от мене с т.нар. "презентации". Exell на който обещах нещо, а то стана след като и двамата забравихме за какво ставаше дума. vaskoto1 от мое чудо човекът на клиентите си внимание не може да обърне... да илядиш Василе hooligans на когото ометох с труд приготвени мезета..и т.н. и т.н. това ако е "помощ" Благодаря Ви, че Ви има
Чешит е точната дума , докато не го познаваш си викаш "Абе , на тоя нещо не му е у ред" .... 5 години се гледахме странно(разбирайте ЛОШО) от 5 метра , в момента в който се запознахме и си поприказвахме (след 5-те години) почнахме да си пием кафето заедно
Човека винаги , ако може ще помогне (колкото и да псува околния свят)
Да Благодаря още един път на Боян за днес! Развозваше се с мен из цяла София , за да намерим една скапана част , намерихме я , инструменти даде , акъл ...... абе ако не беше bobocamaro , човека щеше да преспи на полянката. Свърши чудесна услуга не само на мен.