Моят Пасат сумарно има 5 добавки в себе си

.Ползвам добавка на Holts и съм я сипвал на много хора и никой не е имал оплаквания.Първите две бяха за стария ми радиатор,закрепих му живота с две години (имаше доста готин теч),после купих нов радиатор за доста пари (към 250лв) и той изкара 1 година,след което се разтече (понеже го измих с водоструйката и взе да прокапва по мъничко).Отнесе още една добавка.Следващата година пак го измих и пак протече - още една добавка.Тази година го измих пак и ест. пак протече - 5-та добавка

.Добавката всеки път от 6-те,го запуши безпроблемно на 100% и няма никакви други поражения по колата - парното може да те свари,тънкия маркуч си е чудесен.Все за 5 добавки,щях да прецакам нещо,ако тези добавки не бяха добри.В моят случай си смених стария радиатор,защото ми омръзна след всяко миене да му сипвам добавка,ама и с новия имам същия проблем

Не говоря за миене отпред,както ги мият на автомивките,говоря за тотално разглобяване на колата,сваляне на радиатора и миене докато е отвън (карам из мизерни пътища и събира много пясък,пепел,камъчета и т.н.,които минават през климатичния и спират във водния).