пасат 1998 тди 1.9 90 коня проблем с турбото
пасат 1998 тди 1.9 90 коня проблем с турбото
Извинете искам да се посъветвам с вас на пасата вдигам 120 км и ми забива и бях на диагностика и ми казаха че неотчита нищо и да изгася и после да запаля двигателя
- bobo_simeonov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пасат 1998 тди 1.9 90 коня проблем с турбото
колега погледни си клапана който команди турбото на Голфа 4 с мотор AGR с номер н75 погледни ако имаш такъв клапан погледни да не е извадил маркучето на вакума .
На една голф 4 ни направи луди беше се извадил и колата си забиваше.
На една голф 4 ни направи луди беше се извадил и колата си забиваше.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Имах същия проблем преди 2 години (VW Golf 3 1.9 TDI) - при скорост около 120км/ч просто изведнъж колата губи мощност. Като спреш и запалиш наново се оправя до достигане на същата скорост. В сервиза на VW в София (Дружба) го изкараха проблем на електрониката (което беше доста обезнадеждаващо и некомпетентно).
Сега не знам колко ти е по път Харманли, но там успяха да ми оправят проблема - не съм много наясно какво точно не беше наред, но по памет беше една доста дребна част (мисля че дори беше пластмасова), която сякаш просто се беше деформирала и ремонта (замяната + труд) ми беше 60 лв. В близките дни ще се опитам да намеря телефона на сервиза, както и въпросната част и ще я снимам ако я пазя.
Сега не знам колко ти е по път Харманли, но там успяха да ми оправят проблема - не съм много наясно какво точно не беше наред, но по памет беше една доста дребна част (мисля че дори беше пластмасова), която сякаш просто се беше деформирала и ремонта (замяната + труд) ми беше 60 лв. В близките дни ще се опитам да намеря телефона на сервиза, както и въпросната част и ще я снимам ако я пазя.
не е от мъркуча на вакума ние го сменихме мислехме че е от него и като го сменихме нямаше проблем но на другия ден пак заби на 120 км.
-
- Автомобил:
- Двигател:
аз карам пасат 1,9 тди 90 коня и моя забиваше на 120 и се оказа спукан ваком в електронния блок тоест компютара.смяната му и почистването на блока + труда ми струваше 87 лв.вав фолсваген стара загора.
-
- Автомобил:
- Двигател:
С кой мотор си? Вероятно AHU? Ако си с него най-вероятно N75 e сдал багажа.
Върни се в “Дизелови агрегати”