Така, сега бегом към магазина и си купи една НОВА помпа, за да нямаш ПАК същите симптоми. Не се ли научихте, че няма как 15+ годишна помпа да работи нормално?!stefarata написа:...Взех от колега от форума втора ръка помпа, майстора ми я смени...
Cern Swiss написа:Така, сега бегом към магазина и си купи една НОВА помпа, за да нямаш ПАК същите симптоми. Не се ли научихте, че няма как 15+ годишна помпа да работи нормално?!stefarata написа:...Взех от колега от форума втора ръка помпа, майстора ми я смени...Силно препоръчително си смени и всички спирачни маркучи, по 10тина лв. са.
repoii написа:Сменяна ли е спирачната течност.
stefarata написа:проблема с пропадането на педала го реших с нова помпа. сега спирачките коват, но имам друго питане. струва ми се че хода на педала на спирачката е повечко. незнам дали има връзка но ръчната лови доста горе и тя.
stefarata написа:проблема с пропадането на педала го реших с нова помпа. сега спирачките коват.
Smeagol написа:stefarata написа:проблема с пропадането на педала го реших с нова помпа. сега спирачките коват, но имам друго питане. струва ми се че хода на педала на спирачката е повечко. незнам дали има връзка но ръчната лови доста горе и тя.
В първото мнение си написал, че си сменял задни накладки...
99% съм сигурен, че си с барабани отзад и имаш нужда от реглаж на ръчната.
Като го направиш - ще се намали и празния ход на педала.
stefarata написа:би ли пояснил как се прави реглажа или поне насока за подобна тема във форума?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 47 госта