Преди седмица си я взех, но нещо не ми се получава с клавиатурата, доста трудничко е. Някой ако е играе с джойстик нека сподели дали по-лесно се играе.

kikata написа:Някой ако е играе с джойстик нека сподели дали по-лесно се играе
kikata написа:Добре, че компютъра на който играя не е мой, иначе до сега щеше да го отнесе.
Дано с джойстик да е малко по-лесно от клавиатурата, че за 4h игра един самолет не мога да приземя
Adnan написа:Аз не можах да приземя големият пътнически реактивен самолет.
След 3 дена мъки се отказах, но това не е игра.
Adnan написа:kikata написа:Добре, че компютъра на който играя не е мой, иначе до сега щеше да го отнесе.
Дано с джойстик да е малко по-лесно от клавиатурата, че за 4h игра един самолет не мога да приземя
Чесна-та, най лесно се кара стига да не трябва да приземяваш по наклон.
Аз не можах да приземя големият пътнически реактивен самолет.
След 3 дена мъки се отказах, но това не е игра.
Имаше даже тест дали някой, който никога не е карал самолет може да полети и приземи чесна.
Момчето политна, но при приземяване се беше панирал малко и пилота до него пое управлението.
Пилота беше много впечатлен от уменията на някой, който се е упражнявал само на копютър без професионален симулатор.
kikata написа:Някъде из нета четох, талибаните който разрушиха Световния търговски център са се упражнявали на такъв симулатор, за да могат да пилотират-насочат самолетите.
Adnan написа:Имаше даже тест дали някой, който никога не е карал самолет може да полети и приземи чесна.
Момчето политна, но при приземяване се беше панирал малко и пилота до него пое управлението.
Пилота беше много впечатлен от уменията на някой, който се е упражнявал само на копютър без професионален симулатор.
Ivailo написа:Това обаче ми стана интересно, можеш ли да пратиш линк, че ми се ще и аз да си докажа способностите
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта