Нов протест срещу горивата

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
NikShtain GTI
Автомобил:
Двигател:

Нов протест срещу горивата

Мнениеот NikShtain GTI » Чет 22 мар 2012 23:54

Гражданско сдружение "СИЛА" организира нови национални протестни действия. Каним Ви да отразите събитието под надслов „Не на безумните цени на горивата и безобразно ниския стандарт на живот в България!”, което ще се проведе на 25.03.2012г. (неделя) в цялата страна с начален час 15:00 ч. - Пред парламента начало на пешеходното шествие
Комисията за защита на конкуренцията отново излиза с неясно и мътно становище относно монополното положение на Л...укойл, както и за картелно споразумение между Лукойл, Ромпетрол, Нафтекс и ОМВ!
Това говори само едно – или отговорните контролни органи са крайно некомпетентни в областта си, или се защитават определени интереси!
Ние, гражданите на Република България, искаме конкретни действия от страна на регулаторните органи, които би трябвало да контролират това безумие!
След поредното спекулативно увеличение на цените на горивата тази седмица, Гражданско сдружение „СИЛА” счита, че българският народ не трябва да чака повече една комисия (КЗК) да реши да си свърши работата и общественият натиск върху управляващите трябва да бъде безмилостен! Цените на горивата са държавна политика и е време държавата реално да вземе отношение за благото на всички!
Каним всички да се включат в протеста, защото се доказа, че само чрез обществен натиск това правителство може да се накара да работи! Жителите на тази страна сме техни работодатели, те наши работници! Време е да започнат да работят! ТЕ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ, НИЕ ЩЕ ГИ НАКАРАМЕ!

За автомобилното шествие:
ШЕСТВИЕ !!!!

ЛЪЧ І - МЕТРО(Цариградско) , Парламент - 13:30 часа ТРЪГВАНЕ

ЛЪЧ ІІ - АРЕНА( Запад) , Парламент - 13:30 часа ТРЪГВАНЕ

ЛЪЧ ІІІ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ(Бояна) , Парламент - 13:30 часа ТРЪГВАНЕ

ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ - 15:00 ЧАСА на ПАРЛАМЕНТА!!!

Призоваваме ви хора,включете се и вие.Нека заедно да покажем,че България е за нас.Замислете се,че ние плащаме едно от най-скъпите горива в Европа.Цените на горивата растът но заплатите ни НЕ.Нека да се обединим срещу тази неправда,да бъдем себе си.Кажете ми така добре ли ви е? Цените да се вдигат а заплатите не? Аз не мисля,че така ви е добре...

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Нов протест срещу горивата

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 23 мар 2012 0:02

Там съм :ihihih:

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Пет 23 мар 2012 0:06

Пропускам...Поради няколко причини
Не харесвам "гражданското" сдружение!
Не харесвам начина му на създаване!;Идеята е опорочена!Никакви адекватни алтернативи!;Неправилна форма на протест!

Последна промяна от Благовест на Пет 23 мар 2012 0:25, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 23 мар 2012 0:13

Имам няколко въпроса към автора на темата.
Защо се протестира срещу нещо, като то се купува за да се извърши протеста?
Втория въпрос е доста неудобен, но коя партия стой зад "гражданското сдружение"?
Знам отговора на втория въпрос, но знам и действителността...
Защо група от хора пречи на другите хора, а не на виновниците за цените??
Малко стреляте напосоки и не може да организирате адекватен протест!
Вместо да запушвате София, Варна, Пловдив и т.н, може да запушите бензиностанциите, но както и да е...
:beer

Потребителски аватар
NikShtain GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NikShtain GTI » Пет 23 мар 2012 0:27

Благодаря за въпросите ще отговоря само моля "НЕ превъщайте темата в спам"
Значи приятелю както виждаш има два варянта.Има автомобилно шествие има и пешеходно.
За вторият ти въпрос веднага разбивам митовете,че зад "гражданското сдружение" "СИЛА" и другите организации стоят партий.Това,че зад "СИЛА" стоял Алексей или БСП са пълни глупости.Правим го за народа,правим го за мен,за теб и за всички които вземат отношение,че просто има нещо сбъркано.И че нещата не трябва да са по този начин.
На третия ти въпрос.Ако пречим значи си на пътя.Съответно не си се включил в протеста което значи,че не ти пука,че има протест.А и маршрутите са обявени,ако се зайтересоваш ще разбереш как да заобиколиш примерно и няма да има проблем :)
Приятелю организацията ни е добра.Но ето виж сега ти можеш тук да говориш,че куца организацията но аз те питам примерно дали ще дойдеш на протеста.Защото има много хора казват: Ама то не става,не ми харесва няма да ходя.Ами както казваш ако сме шепа хора нищо няма да се промени.Затова ние целим да се обединим и да се преборим
За бензиностанциите има лъч 1-2 и 3 следвай логиката :)

Потребителски аватар
PagocmuH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PagocmuH » Пет 23 мар 2012 0:32

Колега не искам да спамя в темата,но личното ми мнение е следното...

Няма проблем с цената на горивата,а в доходите ни.

Предлагат ми работа за 300лева на месец (понеже съм безработен)

Е ако ми предлагаха работа за 3000лева на месец,мисля че нямаше да има изобщо такива протести за горивата.

:lock:

Потребителски аватар
NikShtain GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NikShtain GTI » Пет 23 мар 2012 0:40

По принцип си прав.Но пак ние сме с едно от най-скъпото гориво на балканите.Цената на горивото може да спадне с около 30ст.Което лично аз,както и доста хора ако не и всички де,смятам че ще е доста по разумна от сегашната цена.
И нека ти покажа алтернативното бъдеще.Ако продължава цената да расте както казваш и работа за 3000 да ти предложат и те няма да ти стигнат.

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Пет 23 мар 2012 5:38

Щом СИЛА го организират пак, няма да ходя. СИЛА искат нещо друго, не им пука от цените на горивата, опитват се да яхнат народното недоволство.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Пет 23 мар 2012 6:25

И аз протестирам срещу пускането на такива теми във форума!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”