F1

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 08 окт 2006 10:42

Тук няма как да не се съглася с теб :) Верно е, че Кимито дава много жега на мотора ... ама ферарито пък си е здравичко и може и да се сработят добре :) Иначе догодина се очертава също толкова интересен сезон :)

Потребителски аватар
sport generation
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sport generation » Нед 08 окт 2006 10:44

Прав си че никой не е застрахован аз просто отбелязвам факта че Алонсо е по-добър отколкото го смятате защото това кой ще е шампиона накрая на сезона се определе не само от едно състезание в което Шумахер не е фииширал поради повреда а от представянето на пилота финалист през целият сезон
И точно за това мисля че Алонсо показа че е достатъчно добър и достоетоен да стане шампиен за втори пореден път

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 08 окт 2006 10:44

Фо значи мори техниката ?????Ми ялови са Мерцедес :) едно време Хакинен да не се е движел с приспивно темпо ...а от догодина като могат да правят по тежки двигатели то респективно те ще са по здрави ...в миналото ако един двигател издържаше повече от едно състезание беше сигнал че по него има излишна маса :)
пък и то ако не я цедиш на макс няма да си първи ... Шуми защо днеска му изпръцка агрегата ... даде му зор щото испането напираше ... и тои не умря от това че му е даден зор .. това е една брънка от веригата от събития която води до произволна случка ...(това въжи за всичко) тука много променливи има .......

Потребителски аватар
sport generation
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sport generation » Нед 08 окт 2006 10:57

Не казвам че Кими не е добър пилот просто изказвам мнението си се Маса е таланлив пилот и че ще се представи по-добре от Кими догодина
Нова ще се разбере чак догодина
Зящото за да се качиш на подиома не се иска само да си агресивен и да рискуваш а и да преценяваш в дадена ситуация до каква степен поетият риск ще е в твоя полза

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 08 окт 2006 11:18

А честито на нащо момче Фернандито! :lol: Спряха ми тока 11 обиколки преди края....и се обаждах в Енергото да ги псувам.Какво каз на пресконференцията някой помни ли?!Сори за матора на Шуми ама не може да кажете че виждаш ли заради мотора победи Фернандо.В Унгария ли къде беше и на него му думна двигателя по същата причина и тогава Шуми победи!Да не говорим колко състезания го ебават от бокса.Не можем да кажем че не си заслужи победата.Бори се стабилно.Евала.И не го съдете че се изказал остро към отбора си.Те му е***а майката последно време.Тва е страшно напрежение.А оня тупан Фиси миналото състезание вместо да задържа тия зад него се направи на гъзар.Той понеже рядко изпреварва и си каза що да не го изпреваря тоя дееееба кво като ми е съотборник.Много ми е противен. :twisted: Айде ще видим след 2 седмици.Много успорвано ще е.

ПП И стига с тая секта.Никой не отрича майсторството на Шуми.Ма не сме длъжни сичко да го харесваме нали.

Потребителски аватар
sport generation
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sport generation » Нед 08 окт 2006 11:26

Здравейте колеги гледам че жена ми е поспорила с вас. Някой от мненията и са интересни но понеже е фенка на Маса затова се е поотплеснала в негова защита. Иначе честита победа а защо да не кажа и титла на феновете на най добрия пилот за момента Фернандо Алонсо

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 08 окт 2006 11:33

sport generation написа:Здравейте колеги гледам че жена ми е поспорила с вас.

:welcome_to_group

Да вземеш да и направиш един акаунт, да не ви бъркаме, че може да стане грешка някой път mhihi

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Нед 08 окт 2006 13:21

Не догледах състезяанието след отпадането, защото просто нямаше какво да видя.
Яд ме е за отпадането, но такъв е спорта.
Шумахер и целия отбор на Ферари са една невероятно добре работеща "машина".Несъмнено без подкрепата на отбора, техническото състояние, което винаги е било на много високо ниво във Ферари, Шуми нямаше да успее да вземе 5 титли с този отбор.
Аз, поне не исках да се отказва, защото се вижда, че още не е изгубил "живеца" към състезанията.Въпреки, че има 91 победи още се радва на всяка нова, така както се раздва новак на първата си такава.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 08 окт 2006 16:43

Интервю с Михаел Шумахер, веднага след Сузука
08.10.2006, Иван Иванов

Въпрос: Вие предрекохте шампионската титла за Фернандо Алонсо. Няма ли да опитате всичко възможно в Бразилия?
Михаел Шумахер: Разбира се, че ще опитаме всичко, но не може да се разчита на евентуалното незавършване на някого.

В: Но ако завършите, а Фернандо - не, все пак можете да спечелите шампионата.
МШ: Да, много хипотетично. Но наистина не това е нагласата, с която искам да отида в Бразилия. Бих искал да се боря за титлата на пистата. Нямам причини да съм недоволен. Ние сме печелили толкова много заедно и през тази година бе извършена толкова много работа. Да загубя в шампионата е част от живота и аз мога да живея с това. Обичам момчетата там. Не смятам, че е нечия грешка. Просто обстоятелства.

В: Видяхме ви да се ръкувате с механиците. Казахте ли им, че всичко приключи?
МШ: Мога да им кажа единствено, че животът продължава и той е пълен с подеми и падания. Заедно сме правили велики неща. След Канада никой не вярваше във възможността за спечелване на шампионата, но ние го направихме отворен почти до последния момент. Но титлата при пилотите е приключена вече. Не искам да се надявам, че аз ще спечеля, а моят съперник ще отпадни или няма да вземе точки.
Това не е основата, върху която искам да започна състезанието. Но няма причини и да бъда твърде разочарован след постигнатото през тези години. Нямам никакви особени чувства. Това е животът. Понякога е сладък, понякога - не.

В:Наистина ли смятате, че всичко приключи?
МШ: Точно това казвам. Не искам да стартирам в състезанието с надеждата, че някой друг ще отпадне. Това не е начинът, по който искам да победя в шампионата.

В: И как гледате към Бразилия?
МШ: Това е моето последно състезание и ще дам всичко от себе си. Ще съм доволен, каквото и да се получи накрая.

В: Какво точно стана в 37-мата обиколка?
МШ: Останах без двигател и всичко се обви в дим.

В: Имаше ли признаци за проблем преди това+ ?
МШ: Не.

В: Какво мисли ви минаха през главата, когато се случи?
МШ: Знаеш, че отпадаш, знаеш, че губиш 10 точки и последствията от това. И веднага си наясно, че шампионатът е решен по този начин.

В: Какво казахте на механиците?
МШ: Просто им благодарях. Наистина смятам, че шампионатът приключи, затова исках да им благодаря лично. Знаем, че Фернандо се нуждае само от една точка, знаем колко добър пилот е той и затова не би трябвало това да е проблем за него. Отиваме в Бразилия да дадем най-доброто от себе си, но то ще е повече за титлата при конструкторите.

В: Как се развиваше състезанието до онзи момент?
МШ: Развиваше се много близко до планираното. Бяхме бързи в моментите, когато искахме да сме бързи и всичко изглеждаше да протече нормално.

В: Колко дълго време ще ви отнеме да преодолеете разочарованието?
МШ: Не много. Както казах, мога да живея с тези неща. Опитах всичко, което мога тази година, всички заедно опитахме всичко, което можем. Но на края не се получи. Това е.

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Нед 08 окт 2006 17:16

големите знаят да губят !!!

Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koko jumbo » Нед 08 окт 2006 17:27

musura написа:
Интервю с Михаел Шумахер, веднага след Сузука
08.10.2006, Иван Иванов

Въпрос: Вие предрекохте шампионската титла за Фернандо Алонсо. Няма ли да опитате всичко възможно в Бразилия?
Михаел Шумахер: Разбира се, че ще опитаме всичко, но не може да се разчита на евентуалното незавършване на някого.

В: Но ако завършите, а Фернандо - не, все пак можете да спечелите шампионата.
МШ: Да, много хипотетично. Но наистина не това е нагласата, с която искам да отида в Бразилия. Бих искал да се боря за титлата на пистата. Нямам причини да съм недоволен. Ние сме печелили толкова много заедно и през тази година бе извършена толкова много работа. Да загубя в шампионата е част от живота и аз мога да живея с това. Обичам момчетата там. Не смятам, че е нечия грешка. Просто обстоятелства.

В: Видяхме ви да се ръкувате с механиците. Казахте ли им, че всичко приключи?
МШ: Мога да им кажа единствено, че животът продължава и той е пълен с подеми и падания. Заедно сме правили велики неща. След Канада никой не вярваше във възможността за спечелване на шампионата, но ние го направихме отворен почти до последния момент. Но титлата при пилотите е приключена вече. Не искам да се надявам, че аз ще спечеля, а моят съперник ще отпадни или няма да вземе точки.
Това не е основата, върху която искам да започна състезанието. Но няма причини и да бъда твърде разочарован след постигнатото през тези години. Нямам никакви особени чувства. Това е животът. Понякога е сладък, понякога - не.

В:Наистина ли смятате, че всичко приключи?
МШ: Точно това казвам. Не искам да стартирам в състезанието с надеждата, че някой друг ще отпадне. Това не е начинът, по който искам да победя в шампионата.

В: И как гледате към Бразилия?
МШ: Това е моето последно състезание и ще дам всичко от себе си. Ще съм доволен, каквото и да се получи накрая.

В: Какво точно стана в 37-мата обиколка?
МШ: Останах без двигател и всичко се обви в дим.

В: Имаше ли признаци за проблем преди това+ ?
МШ: Не.

В: Какво мисли ви минаха през главата, когато се случи?
МШ: Знаеш, че отпадаш, знаеш, че губиш 10 точки и последствията от това. И веднага си наясно, че шампионатът е решен по този начин.

В: Какво казахте на механиците?
МШ: Просто им благодарях. Наистина смятам, че шампионатът приключи, затова исках да им благодаря лично. Знаем, че Фернандо се нуждае само от една точка, знаем колко добър пилот е той и затова не би трябвало това да е проблем за него. Отиваме в Бразилия да дадем най-доброто от себе си, но то ще е повече за титлата при конструкторите.

В: Как се развиваше състезанието до онзи момент?
МШ: Развиваше се много близко до планираното. Бяхме бързи в моментите, когато искахме да сме бързи и всичко изглеждаше да протече нормално.

В: Колко дълго време ще ви отнеме да преодолеете разочарованието?
МШ: Не много. Както казах, мога да живея с тези неща. Опитах всичко, което мога тази година, всички заедно опитахме всичко, което можем. Но на края не се получи. Това е.

плаче ми се
просто не е истина
аз пък ще стискам вси4ки възможни палци Лонзо да НЕ завърши
ШУМИ е истинския чамп

като си тръгне ще викам за Кими

Boro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boro » Нед 08 окт 2006 23:58

Kozunak написа:А честито на нащо момче Фернандито! :lol:

Честито какво? Късмета или последната (99%) титла на ваЩо момче?
От както гледам формулата съм фен на еди пилот, а тия "по-добрите" се сменяха един след друг. Защо ли?
На новите фенове да кажа относно тима:
Когато загина Сена бразилците набедиха Шумахер, който много го притискал. Оказа се повреда, но притискал кого - дрим тимът Уилямс, Рено, Сена, а с какво - с Бенатон и Форд.
Когато Шумахер отиде в Ферари го отписаха защото италианцита нямат организацията на Бенатон. И какво стана - за един сезон италинците свалиха две три секунди от времето за смяна на гуми, което беше определящо за престоя в бокса. Вярно, че не ги сменя пилота ама предишната година само Бенатон ги сменяха толкова бързо, а сигурно и другите отбори са знаели, че така се печелят секунди и състезания. А сигурно се питате какво е станало с Бенатон, шампионите при пилотите и конструкторите не спечелиха нито едно състезание, за разлика от Ферари, на които не им се беше случвало много отдавна. След един сезон половината екип на Бенатон се премести при Ферари. Защо ли?
Абе и по слабите имат нужда от фенове :twisted:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 09 окт 2006 7:28

sport generation написа:...

Приятел прочетох ти всички мнения и искам да те питам нещо.Има ли нещо което не разбираш за F1 или не знаеш.Коментираш неща ,които изобщо не знаеш как стоят.Кими много "морял" техниката ,той ли ти се каза с какво има проблеми?Маса бил помощник на Шуми.(един въпрос - Как така Фиси намали темпото за да го настигне невероятния-алонсо в Китай) .Шумахер бил побеждавал с помоща на кой ли не ,но не и на уменията си.И се унасяш в плюенето на Шумахер повече отколкото хвалиш алонсо.Колкото и да го мразят хората царя има една поговорка която каза и важи за теб с пълна сила.

"По добре господар на мълчабието си ,отколкото роб на думите си"
Ти сам си вади изводите

Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koko jumbo » Пон 09 окт 2006 7:48

dready написа:
sport generation написа:...

Приятел прочетох ти всички мнения и искам да те питам нещо.Има ли нещо което не разбираш за F1 или не знаеш.Коментираш неща ,които изобщо не знаеш как стоят.Кими много "морял" техниката ,той ли ти се каза с какво има проблеми?Маса бил помощник на Шуми.(един въпрос - Как така Фиси намали темпото за да го настигне невероятния-алонсо в Китай) .Шумахер бил побеждавал с помоща на кой ли не ,но не и на уменията си.И се унасяш в плюенето на Шумахер повече отколкото хвалиш алонсо.Колкото и да го мразят хората царя има една поговорка която каза и важи за теб с пълна сила.

"По добре господар на мълчабието си ,отколкото роб на думите си"
Ти сам си вади изводите

:yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: v:yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: v:yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha: :yeaha:

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пон 09 окт 2006 8:41

Честита победа на Алонсо. Кофти момент за Михаел се случи, но и тове е част от играта.
Желая двоен успех на Фераритата в Бразилия.
Не пожелавам на Алонсо да отпада, гадно е да губиш по този начин. 8)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”