Колко трябва да е работната температура на B3
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re: Колко трябва да е работната температура на B3
Чак до 60 градуса да падне не е добре колега... Ако имаш възможност отиди при добър майстор или познат за да се смени, стискам палци да попаднеш на добър. 

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
На термостата на BEHR пише - 87 градуса!
- daniel golf 3
- Автомобил:
- Двигател:
колеги на моя голф абд поддържа 75,80 градуса.стрелката като мине малко над 80 и вече долния маркуч е топъл.незнам дали не отваря мн рано термостата? термостата е валер и е сменян преди 2 години.какво мнение ще ми дадете?
- daniel golf 3
- Автомобил:
- Двигател:
daniel golf 3 написа:колеги на моя голф абд поддържа 75,80 градуса.стрелката като мине малко над 80 и вече долния маркуч е топъл.незнам дали не отваря мн рано термостата? термостата е валер и е сменян преди 2 години.какво мнение ще ми дадете?
Онзи ден смених термостата с нов пак на ''валер'',сега ми държи на милиметър преди 90 градуса и не мърда от там,определено има разлика от преди...термостата се сменя за 10 минути

- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
daniel golf 3 написа:Онзи ден смених термостата с нов пак на ''валер'',сега ми държи на милиметър преди 90 градуса и не мърда от там,определено има разлика от преди...термостата се сменя за 10 минути
Колега, каква кола караш че го сменяш тоя термостат за 10 минути? Може би ти е някъде по нависоко и удобно място термостата?
- daniel golf 3
- Автомобил:
- Двигател:
doktora написа:daniel golf 3 написа:Онзи ден смених термостата с нов пак на ''валер'',сега ми държи на милиметър преди 90 градуса и не мърда от там,определено има разлика от преди...термостата се сменя за 10 минути
Колега, каква кола караш че го сменяш тоя термостат за 10 минути? Може би ти е някъде по нависоко и удобно място термостата?
голф 3 1,4 абд колега...той е точно отпред,сваляш маркуча,исти4а водата,отвиваш двата болта и излиза...
- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
daniel golf 3 написа:doktora написа:daniel golf 3 написа:Онзи ден смених термостата с нов пак на ''валер'',сега ми държи на милиметър преди 90 градуса и не мърда от там,определено има разлика от преди...термостата се сменя за 10 минути
голф 3 1,4 абд колега...той е точно отпред,сваляш маркуча,исти4а водата,отвиваш двата болта и излиза...
Блазя ти че е на толкова лесно място. При пасатора трябва първо да се развият болтовете които държат хидравличната помпа