dinkonikolaev написа:Няма да е лошо отдавна не сме се събирали.
Динко, събирай Новозагорската чета и ви чакаме в неделя, на Лидъла, от 17:00

dinkonikolaev написа:Няма да е лошо отдавна не сме се събирали.
dinkonikolaev написа:За мен няма ли нещо до към 75 коняако може и на газ
golf4_GTI написа:Има ли някой навитак да ходим на старазагорските срещи че тука много зле стана
Weezy написа:golf4_GTI написа:Има ли някой навитак да ходим на старазагорските срещи че тука много зле стана
Ние с тебе вече взехме да добиваме опитАко има някой друг навит, да драска тука
Старозагорци са много гостоприемни, и определено има какво да се види и научи от тях
kickcho написа::063: С извинение ама тази тема вече няма място тук . По-скоро е за някой друг "рейсърски" форум . Ето защо и не посещавам тези седмични срещи . Едно е да се видим,запознаем - а дано научим нещо полезно един от друг за нашите ВАГени , а съвсем друго е да се събираме за да гледаме на кой му вървяла повече колата , на кой му държи ръчната и кой какъв ксенон бил сложил на 20годиния си налепен с лепенки "състезателен" автомобил... Пък и в форума кличета от гонки , снимки на дрифт изпълнения и майсторско шофиране... На мен ли ми избяга от мисълта целта на раздела или в мен има нещо объркано? Опели , Бе Ем Ве-та -![]()
... И ,момчета, нищо лично към никой , познавам ви повечето- готини сте ,но не ги ли надживяхме вече тия работи![]()
snuupy93 написа:Какво очакваш, като оранизатора на срещите е 16-17 годишен... да водят някви мъдри разговори лиДай газ там и ръчни да се дърпат и друго им не трЕбЕ.
![]()
Weezy написа:Алекс, баш от тебе не бях го очаквал![]()
Не мисля, че годините ми имат значение в случая. Това, че аз пръв реших да събера хората, не значи, че аз съм инициатора на дрАпките и ръчните. Всеки има мозък в главата си, за да мисли какво прави, и да си носи последствията след това.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта